Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 13 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Ескорт-послуги без сексу - нова чоловіча професія в США

24 грудня 2015, 23:50
Дата ефіру/події: Четвер, 24 грудня 23:50

Інтим не пропонувати! В США дедалі популярнішим стає доволі оригінальний сервіс - чоловік-прислуга! Це такий собі дамський догідник за гроші. Спектр послуг у служків - широкий. Та окрім інтиму. Все інше - на вибір і фантазію замовниці. Тож які забаганки виконують хлопці-прислужки?

Зустрічайте: чоловік-прислуга.

- Доброго дня, леді! За 125 доларів за годину він просто обожнюватиме вас.

Це сервіс класу люкс, який надається гарними чоловіками презентабельної зовнішності. Втім, це не секс-послуга. Цей бізнес почався в Сан-Франциско. 

Вай Лін, власниця сервісу:

- Ринок стриптизерів переповнений. Ми працювали в рекламній сфері в Сан-Франциско. Одній подрузі зробили подарунок у вигляді чоловіка-служки. І всі дівчата зацікавилися цією ідеєю. І почали питати, де можна його зняти. Як виявилося, він найліпше підходить для вечірок.

Лише за рік чоловіків-прислуг вже почали замовляти в Лос-Анджелесі та Нью-Йорку.

- Ми надали послуги більше тисячі жінок. І щомісяця кількість охочих зростає. Він втілить усі ваші мрії.

У чоловіків-прислуг є певні правила.

- Ніякого алкоголю та наркотиків на роботі. І взагалі ніякого сексу в робочі години.

- Одного разу мене хотіли бачити в костюмі лицаря, з бородою та білим волоссям.

Найчастіше жінки хочуть, щоб їхній ідеал був чимось середнім між Джорджем Майклом, Алладіном та Патриком Свейзі з "Брудних танців". 

- У нас були жінки, які хотіли, щоб чоловік був досвідченим і розумним. Інші ж, навпаки, кажуть: не міг би він ходити навколо мене і казати: ти права, я помилявся.

Інколи чоловіків-прислуг замовляють інші чоловіки. І як і в будь-якого романтичного героя, в них має бути якась загадка. Вони ніколи не розповідають клієнтам про себе.

- Скільки вам років?

- Особисте питання? А скільки б ти хотіла, щоб мені було? 

Зі 125 доларів за годину роботи чоловік забирає собі від п'ятдесяти до вісімдесяти зелених. Серед клієнтів догідників - Warner Brothers, Armani, Cosmopolitan. Загалом компанія оцінює ринок таких послуг на півтора мільярда доларів.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
надаю секс послуги любого виду 0961785406
Віта 12.06.2018, 17:38 ответить
Пуританский бред. Показуха! Во всём мире Эскорт- это цивилизованный способ найти спутницу на время. Как для деловой встречи, так и для чего угодно.
Толік 18.08.2016, 02:28 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.