Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві позашляховик Мерседес спричинив жахливу аварію

9 січня 2016, 19:00
Дата ефіру/події: Субота, 9 січня 19:00

На великій швидкості - вилетів на тротуар, протаранив огорожу і стіну приватної клініки та збив стару жінку. В Києві позашляховик Мерседес спричинив жахливу аварію. Постраждала загинула на місці. Водія забрала швидка. Деталі ДТП у Ірини Винокурової.

Перші хвилини цієї страшної аварії зафіксували очевидці. Людина під колесами автомобіля, що розніс стіну приватної клініки. Поруч - в'ялена риба та картата сумка. Неподалік у багнюці сидить молодий хлопець у крові. Він - водій позашляховика, що накоїв такого лиха.

Ольга, свідок:

Он выехал с поворота, влетел просто-напросто сюда. Подхожу, смотрю, лежит человек под машиной, из машины вытягивают парня, который весь в крови, его кладут сразу на пол, у него пена ртом пошла. Глаза у него как-то не так, все положили на пол.

Хлопець, за словами свідків, не в адекваті, та запаху алкоголю немає. Він увесь час намагався встати та піти. Втім був не в змозі чи то через шок, чи то - через травми. За кілька хвилин його забрала швидка. Жінці, яка опинилася під колесами, намагалися допомогти, але марно.

Ольга, свідок:

У нее пульс бился, когда я подошла, ее пытались вытащить, но колесо зажало так ее вещи, не могли ее вытянуть. 

Постраждала померла за кілька хвилин. Літню жінку місцеві торговці знали як Надію з Воскресенки - вона продавала цигарки. На свята жінка чи не єдина прийшла торгувати, хоча зазвичай на цьому місці з десяток продавців.

Олег, свідок:

Она пришла в праздник заработать хоть какую-то копейку, она торговала сигаретами, и посредством аварии человека не стало. Это или судьба, или чье-то безрассудство привело к таким последствиям.

Олег Васильович торгував біля загиблої. Сьогоднішній день - його друге народження. За мить до аварії чоловік зробив лише кілька кроків у бік.

Олег, свідок:

Я буквально в данном случае не рядом с ней, я изменил место своей дислокации, там где стояла машина, стоял мой столик, и должен был находиться я.

Правоохоронці ще вивчатимуть причини аварії. Та знайомі водія ще на місці мали свою версію трагедії.

Ірина Ярошенко, інспектор патрульної служби:

Автомобиль, за рулем которого был парень '94 года рождения, либо не справился с управлением… пассажир, который был рядом с ним, сказал, что у него начался приступ эпилепсии, поэтому возможно стало плохо.

Втім, чи справді водій хворий на епілепсію, чи це - намагання уникнути відповідальності ,має визначити експертиза. Тим паче - епілептики не можуть отримувати водійських посвідчень.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.