Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Дніпропетровські кримінальники вигадали аферу з банкоматами

12 січня 2016, 00:07
Дата ефіру/події: Вівторок, 12 січня 00:07

На Дніпропетровщині викрили новий спосіб шахрайства з підробними грошима. Нехитру, але дієву схему збагачення розробили троє тюряжників. Вони розрізали купюри навпіл, склеювали їх скотчем із сувенірними банкнотами, а потім виготовлені "підробки" реалізовували через термінали самообслуговування. У такий спосіб спритники поповнювали банківські картки рідних або ж підставних осіб, а згодом через банкомати знімали готівку.

В поліції зазначають: операція по затриманню та викриттю зловмисників тривала добу. За цей час правоохоронці провели 11 обшуків. У фігурантів та їх рідних вилучили понад 23 тисячі фальшивих гривень, сім-карти мобільних операторів та банківські картки. Кількість злочинних епізодів та масштаби діяльності угруповання вражають.

Сергій Шпінь, співробітник ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області:

- Установлено, что данная группа в период с августа сбыла поддельных денежных купюр на сумму свыше полумиллиона гривен. Все рецидивисты. Ранее судимые за аналогичные статьи, за хранение и сбыт наркотиков, то бишь лица, которые знакомы с криминалом вплотную.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.