Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 28 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Педагогічний скандал через знущання з першокласників у Києві

27 січня 2016, 22:27
Дата ефіру/події: Середа, 27 січня 22:27

Вдаритися головою об дошку - ось такі поради першокласникам давала столична вчителька, яка була в них класним керівником. Через поведінку педагога у школі №15 розгорнувся величезний скандал. Яка доля очикує вчительку і чому одні батьки вимагають її звільнення, а інші - заступаються?

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Вчителька, ясно сказала, якщо хочеш зробити щось погане, то стукнись головою об дошку. Вона його не била , не обзиваля. Вона дала рекомендацію. Ця рекомендація для дитини діє як "холодний душ" і дитина вже наступні пів уроку чує матеріал, поводиться як слід. Зверніть усі увагу, як дитинка дає інтервю журналістам. Навіть двох хвилин посидіти рівно не може, а вчительці треба щей чогось навчити. Дивна в нас країна. Діти мають право, а вчитель -ні. Їх сидить 32, і всіх треба навчити. Є діти які розуміють як себе треба поводити в школі, до когось можна говорити лагідно, а до когось треба і строгіше. Батьків теж багато , які підтримують вчительку. Найкраще зараз провести розслідування, розпитати попередніх випускників і наказати дійсно виних (думаю батьків)
Людмила. 28.01.2016, 07:55 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.