Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Сварка між коханцями в Сумах завершилася смертю

1 лютого 2016, 23:08
Дата ефіру/події: Понеділок, 1 лютого 23:08

У Сумах у лікарню привезли дивних пацієнтів. Порізаних чоловіка та жінку! Виявляється, пара коханців з'ясовували стосунки з ножем у руках! Чоловік від ран помер. Жінка - вижила.

Далеко за північ швидка допомога доправила до лікарні двох людей з ножовими ранами. Стікаючого кров'ю чоловіка з порізаним животом одразу забрали до операційної.

Олександр Перерва, завідувач хірургії Сумської міської лікарні № 5:

- Пациент к нам был доставлен уже с явлениями геморрагического шока 3-4 степени, как интероперационно выяснилось, были поражены сосуды магистральные, т.е. это практически была травма, не совместимая с жизнью.

Лікарі робили все можливе, аби 53-річний Сергій вижив, але за кілька годин після операції пацієнт помер.

Олександр Перерва, завідувач хірургії Сумської міської лікарні № 5:

- Если б они хоть сразу приехали, сразу после получения травм, а так прошло определенное количество времени, порядка 2-3 часов, пока они решили приехать в больницу.

У його цивільної дружини Ілони нарахували кілька порізів на животі. Втім, жодного глибокого. Тож після надання медичної допомоги вона вже могла розповідати полісменам про криваву ніч.

Володимир Кузьменко, співробітник Сумського МВ поліції:

- Між цими двома людьми виникла сварка, в результаті якої чоловік схопив кухонного ножа і кілька ударів наніс жінці, якимось дивом ця жінка вихопила у нього ніж кухонний і, захищаючись, ударила його ножем в живіт.

Родичі загиблого нині неговіркі.

- Только с кладбища приехали, просто люди собрались здесь и просто сидят, а все остальное - давайте лучше на другой день.

Про парочку залюбки розповіли сусіди. Сергій - раніше судимий, постійного місця роботи не мав. Жити окремо від колишньої дружини та двох дітей став нещодавно. Жінка ж, кажуть сусіди, заради коханого також покинула неповнолітню доньку. Пара жила тут не більше року і дозвілля проводила голосно.

Яна, сусідка:

- В кухне если я что-нибудь делаю, мне слышно, они там постоянно дебоширят, постоянно выпивают, компании. Я знаю, там жил мужчина с девушкой. Он очень агрессивный был, он когда выпивал, он мог что угодно сделать, на людей бросался.

Однак у те, що Сергій міг кинутися з ножем на коханку, сусіди не вірять. Припускають навіть, що то жінка першою пирнула чоловіка. Тому й довго не викликала швидку.

Зинаїда Андріївна, сусідка:

- Там же крові, кажуть, було багато, може, глянула, шо крові повно, може, злякалась, може, подумала шо-то, може, нанесла собі удар, хто зна. Ну шоб сказать, може, на суді, шо вона защищалася, оборона.

В міліції справді відкрите кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони". Покарання за нею - до 2 років ув'язнення. Утім, полісмени не виключають перекваліфікації справи після проведення експертиз. Жінку наразі відпустили.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.