Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Вибух газу спричинив опіки дітям на Львівщині

15 лютого 2016, 23:54
Дата ефіру/події: Понеділок, 15 лютого 23:54

Страшні опіки обличчя, шиї та рук! Два маленьки брати - Іванко та Ілля - ледь не загинули від вибуху газу! Зараз хлопчики в лікарні. Постраждала і їхня бабуся. Все сталося на Львівщині - в приватному будинку. Чому рвонуло?

Світлана ні на мить не відходить від трирічного сина Іванка. Малюка вже перевели з реанімації у звичайний опіковий відділ. У нього обпечені обличчя, шия та кисті рук. У старшого - восьмирічного Іллі - такі ж рани. Проте глибші і складніші. Він досі в реанімації.

Василь Савчин, керівник опікового відділу Львівської міської лікарні №8:

- На сьогодні стан меншого хлопчика такий середньої степені важкості. Він стабільний, а хлопчик старшого віку находиться на штучній вентиляції, бо там ще є ураження дихальних шляхів.

Обоє діток - стабільні, кажуть лікарі. Проте для старшого Іллі лікування буде тривалим і складним. Мати Світлана крізь сльози розповідає, що у п'ятницю відвезли хлопчиків до бабусі. Газове обладнання в будинку завжди було в порядку. Що сталося того дня, жінка не може збагнути. В одній із кімнат раптово вибухнув газ.

Світлана Журавчак, мати постраждалих хлопчиків:

- В п'ятниця звечора ми відвезли їх до бабусі, в суботу ввечері то сталося. Дітки були в одній кімнаті, бабуся була в іншій кімнаті, де палила газову плиту, і так сталося.

Вибуховою хвилею вибило шибки, двері та одну стіну. Крім того, в хаті спалахнув вогонь. Та пожежники врятували будинок. Фахівці розглядають дві версії вибуху. Ймовірно, через підвал проник газ із підземних родовищ, яких багато в районі Східниці.

Віталій Туровцев, керівник відділу Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області:

- Одна з версій - це саме накопичення газу природного, який міг виходити з приладів, які знаходяться в самому помешканні. Також накопичення газу, який міг попадати з підвального приміщення в саме помешкання.

Для розслідування причин вибуху створили спеціальну комісію. Вона має визначити, чи було справним газове обладнання в будинку та звідки відбувся витік.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
У всьому винна газова служба, витік газу стався в центральному газопроводі, під землею і немаючи куди діватись він через гнилі каналізаційні труби потрапляв до будинків в селищі.
кілка днів перед цим страшним випадком сусіди визивали газову службу яка нічого незробила. в сусідів також було чути газом в домівках до цього випадку.
Михайло 28.02.2016, 17:11 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.