Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Черкащани обурені жорстокими вбивствами безпритульних собак

26 лютого 2016, 21:48
Дата ефіру/події: П’ятниця, 26 лютого 21:48

Невідомі безжально труять безпритульних собак у Черкасах. Бідолашні тварини кілька годин помирають у страшних муках, і зарадити їм нічим не можна. Така бездушна жорстокість до чотирилапих шокує містян, адже небезпечних собак на вулицях немає - ними давно опікується притулок для тварин.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Есть отличное средство против бродячих собак.
10 таблеток ИЗОНИАЗИДА 300мг + 1 таблетка МЕТОКЛОПРОМИДА добавляем это в шайбочку ливерки, паштета, фарша, или сосиску и адресно кормим бродячий биомусор. Это для одной бродячки.
Быстро, эффективно, а главное - БЕЗОПАСНО для ЛЮДЕЙ и детей.
DogLover 25.03.2016, 13:58 ответить
Чому ви не висвітлюєте тему про шкоду, яку наносять ці бродячі пси? Чому не розповідаєте про розкрадання бюджетних коштів, виділених на ці злочинно-абсурдні програми на кшталт ОСВ та притулків по-життєвого утримання? Де статистика по жертвах від зубів бродячих псів по Україні? Чи ви годні лише підлизувати дупу 300-шизні, для якої окрім цього бродячого непотрібу не існує інших тварин? Для кого ви працюєте, вилупки лицемірні? Для людей чи для біосміття? Визначтесь, нешановні журнашлюхи!
DogLover 25.03.2016, 13:51 ответить
Очередной прогиб НТН под псиношизу! Ві там чего, совсем охренели, журнашлюхи продажные? Які такі тварини? Де там тварини? Це синотропні шкідники, що підлягають тотальному знищенню! Ну немає в природі жодної екосистеми членом фауни якої б була бродяча собака, навпаки це небезпечне біосміття неконтрольовано розмножується, перміщається та наносить шкоду справжнім тваринам, винищуючи все живе, до чого можуть добратись.
НТН ви лицемірні виродки, які в черговий раз підлизали дупу екотерористам, які прагнуть знищити справжню природу та прирівняти бродячий непотріб до людей.
DogLover 25.03.2016, 13:42 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.