Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Кривава Санта-Барбара на Тернопільщині

4 березня 2016, 23:43
Дата ефіру/події: П’ятниця, 4 березня 23:43

Штурм, стрілянина та вибухи гранат! У селі під Тернополем сьогодні розігралася кривава драма. Є двоє загиблих і один поранений. А все сталося через... жінку! Пані кинула свого чергового чоловіка і повернулася до колишнього. Ображений ревнивець з гранатою в руках пішов з'ясовувати стосунки. Він поранив суперника. А потім підірвав себе разом із заручником.

Він вирішив помститися дружині за зраду. Сьогодні вранці львів'янин з'явився в селі Петриках біля Тернополя. І з гранатою в руках пішов до хати, де була його жінка з іншим.

Сусідка:

- Через вікно кинув гранату, збив вікно. В кімнатах нема дверей. І тут повибивало, і там. І діти в хаті. Щастя, що входиш в хату - і троє дітей, діти в хаті, закриті двері були.

Тоді ревнивець зайшов у будинок. І суперники почали з'ясовувати стосунки. Зі зброєю! Сусіди почули постріли й викликали поліцію.

- Ой, та то стріляв десь 10 раз.

- Був другий чоловік, а прийшов третій чоловік.

Коли приїхали медики й поліція - зловмисник втік у літню кухню, де мешкав дідусь. Там зачинився, взяв старого в заручники і заявив - живим його не візьмуть!

- Він сказав, що він живим не здастся. Він вже знав, що йому або тюрма, або що.

Далі все було, наче в кіно. Правоохоронці пішли на штурм.

- Починається операція, всім увага.

Олександр Богомол, керівник головного управління Нацполіції у Тернопільській області:

- Нажаль, підозрюваний підірвав гранату і загинув разом з дідом заявниці.

Співмешканцю дружини зраджений чоловік вистрелив у руку. Тож пораненого доправили до лікарні.

Ярослав Чайківський, головний лікар Тернопільської міської лікарні швидкої допомоги:

- Ми його госпіталізували в реанімаційне відділення, з рани дістали вже, що могли, постільки то був вистріл з якоїсь мисливсько зброї, з'ясували, що не пошкодженні серйозні магістральні судини.

Те, що сталося - трагічне закінчення справжньої Санта-Барбари. Жінка, через яку й сталася ця драма, має від пораненого чоловіка дитину. Але кілька років тому покинула його і вийшла заміж за львів'янина. Проте той її бив. Тож пані вирішила повернутися до колишнього - в Петрики.

Володимир Король, Петриківський сільський голова:

- Ну, хороша сім'я, скандалу ніколи не було, я недавно працюю, але як житель села Петрики тож не пам'ятаю, щоб в них були якісь проблеми.

Сусіди кажуть - ревнивий львів'янин навідувався до родини вдруге. І вдруге з гранатою! Тиждень тому він теж підірвав на подвір'ї вибухівку. Тоді також викликали поліцію, та чоловік утік через ліс.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.