Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Контрабандист стверджував, що два мільйони доларів йому підкинули

24 березня 2016, 23:12
Дата ефіру/події: Четвер, 24 березня 23:12

Рубльового контрабандиста затримали на Харківщині. Чоловік їхав до Росії з паливним баком, забитим грішми! На КПП водій нервувався - тож прикордонники вирішили оглянути його Волгу. Виявилося, що в машині - дві системи - бензинова та газова. Порожній газовий резервуар і використали як сейф. У ньому лежали пакунки з російськими рублями! Їх було так багато, що рахували  гроші кілька годин. І в підсумку з'ясували - чоловік віз 147 мільйонів рублів. А це - більше двох мільйонів доларів.

Оксана Іванець, прес-офіцер Харківського прикордонного загону:

- Затриманий правопорушник заявив, що в даному баці знаходиться близько 500 млн російських рублів. Вже коли почали складати документи, він заявив суму в 10 разів меншу - 50 млн. Вже при перерахунку та передачі коштів СБУ ця сума склала 147 млн 450 тис рублів. Він запевняє нас, що заїхав до заправки в Харківській області та ці гроші йому підкинули.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.