Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 11 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В аеропорті "Київ" п'яний росіянин погрожував підірвати літак

26 березня 2016, 00:46
Дата ефіру/події: Субота, 26 березня 00:46

Великий переполох в аеропорту "Київ". Диспетчерам передали - до них летить літак з бомбою на борту. Один із пасажирів - турист із Росії - повідомив екіпажу, що має вибухівку! І пригрозив підірвати лайнер. І все заради пива, бо стюардеса відмовила чоловіку налити алкоголю. Як українські прикордонники затримували неадекватного туриста? І чи справді він мав бомбу?

Ці ексклюзивні кадри з борта літака Дубаї-Київ зняв один із пасажирів рейсу та надіслав журналістам "Свідка". П'яний, як чіп, турист із Росії погрожував вибухівкою екіпажу лайнера! Чоловіка з літака попід руки виводили українські прикордонники та працівники аеропорту.

Конфлікт між російським туристом і стюардесами стався через алкоголь. Шістдесятирічний чоловік вимагав дати йому пива!

Руслан Кирилюк, пасажир:

- Он говорил, просил пиво, а она ему не продала, говорит: я сейчас вызову полицию, если вы не сядете на место, он шо-то: я вам сейчас покажу, и пошел на место, и все.

А показав турист, а точніше - сказав стюардесі, що на літаку є вибухівка. Працівники аеропорту всіх пасажирів евакуювали й упродовж двох годин допитували.

Юлія Танчева, пасажирка:

- Зашли погранцы, скрутили парня, повязали его и силой вывели из самолета, но он ничего не кричал и не сопротивлялся даже. Потом нас начали через сорок минут выводить, отвели в пятый терминал, и там нас допрашивали. 

Олена Бірюкова, пасажирка:

- Его жена села сзади нас, сзади ребенка, и сказала, что это, по-моему, моего взяли, хорошо, что я перешла и села.

На борту літака паніки не було. А от у залі очікування родичі та друзі пасажирів не на жарт злякалися. Адже спершу не було інформації, чому затримується рейс.

Наталя Бутирська, родичка:

- Ви знаєте, я не знаю про вірогідність теракту, тому що про неї не говорили, відповідно я цієї думки не допускала, щоб не впадати в паніку. Вона повідомила, що у них в літаку тихо, але їх не випускають.

Після перевірки на борту літака вибухівки не знайшли. Російського туриста-жартівника - затримали. А також його товариша по пляшці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.