Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Романтично-драматична історія у Львові

26 березня 2016, 01:28
Дата ефіру/події: Субота, 26 березня 01:28

У Львові через нерозділене кохання з шостого поверху вистрибнув хлопець! Та найдивовижніше, що юнак - вижив! Він у важкому стані, але при тямі.

Пані Ольга досі не може оговтатися від побаченого. Юнак упав на землю у неї на очах! Жінка інстинктивно поглядом почала шукати місце, звідки він міг випасти - і на шостому поверсі побачила відчинене вікно.

- От воно зараз привідкрите отак, ото вікно було відкрите повністю. А він впав ось туто. Він отако лежав.

Ольга, свідок:

- Хлопець його тримав, щоб не рухався, поки не приїхала швидка. Питалися, з якого поверху випав, він не сказав нічого. І то, що він зразу почав таке харкотіння, і підняти голову - значить, ми зрозуміли, що він живий.

Історія з романтичним відтінком і драматичним закінченням сталася ввечері. Владислав прийшов до своєї коханої Вікторії, з якою розійшлися півроку тому. Юнак захотів відновити стосунки. Однак дівчина була невблаганною.

Микола Колодій, заступник керівника Шевченківського відділу поліції м. Львова:

- Зайшов до неї в квартиру і почав виясняти свої відносини, пропонував зустрічатись дальше з нею, на що дівчина відмовилася. Після чого в них почалася сварка, і дівчина Вікторія вибігла з квартири.

Залишившись сам, Владислав написав передсмертну записку, підійшов до вікна - й вистрибнув.

Микола Колодій, заступник керівника Шевченківського відділу поліції м. Львова:

- В тій передсмертній записці йшлося про те, що прошу мене не винити у тому, що сталось, тому що я не бачу подальшого сенсу життя без тієї дівчини.

Зараз Владислав - у реанімації у важкому стані. У нього попереду кілька операцій. Медики обережні в прогнозах. Та все ж є шанс, що хлопець таки зможе стати на ноги. Попри численні травми, йому дуже пощастило.

Зоряна Біда, завідувачка відділення Львівської лікарні швидкої медичної допомоги:

- Черепно-мозкова травма легкого ступеню, забій грудної клітки, скелетна травма, перелом кісток тазу, переломи, множинні переломи нижніх кінцівок.

Владислав при тямі, однак нічого нікому не розповідає про свій вчинок. А його кохана Вікторія до лікарні поки не приходила.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.