Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Нові версії зникнення львів'янина-водія під Києвом

6 квітня 2016, 23:03
Дата ефіру/події: Середа, 6 квітня 23:03

Вже другий день тривають масштабні пошуки зниклого Тараса Познякова. У понеділок хлопець виїхав з рідного Львова до Києва автомобілем, узяв із собою пасажира через спеціальний сервіс по пошуку подорожніх "бла-бла-кар", але до столиці, де в нього була запланована зустріч - так і не доїхав. Востаннє камери спостереження зафіксували машину Тараса за 30 кілометрів від Києва. Але за кермом вже був не він.

Вони й досі відмовляються казати будь-що на камери - вважають, що це може завадити слідству. Пошуки таємничо зниклого Тараса Познякова не припиняються вже два дні. З ним урвався зв'язок у понеділок 4 квітня. Саме тоді, кажуть правоохоронці, чоловік виїхав із рідного Львова до столиці. Де о 12-й дня повинен був з'явитися на зустріч. За інформацією друзів, 25-річний хлопець їхав із попутником, якого міг знайти на спеціальному сервісі з пошуку пасажирів. І Тараса, і цього невідомого чоловіка зафіксували камери спостереження на автозаправній станції на Житомирській трасі поблизу Києва. Але до столиці автомобіль не доїхав. Завдяки камерам вдалося відтворити шлях Ауді. Не зрозуміло чому, але із траси, що веде до столиці, автомобіль звернув. Телефон Тараса вже не працював у селі Бобриці, й саме там востаннє камери зафіксували його машину.

Олександр Король, Бобрицький сільський голова:

- Ось за кермом видно одну особу, пасажира поряд немає.

Сільський голова показує відео з камер. І дійсно, здається, що в легковику вже одна людина. Та друзі, що бачили це відео, кажуть - за кермом не Тарас. То куди ж подівся тоді львів'янин?

Олександр Король, Бобрицький сільський голова:

- Вона була чуть більше 10 хвилин в селі з моменту заїзду та виїзду. І виїхала у напрямку нашого судсіднього села Білогородка.

- Тобто, як і заїхала?

- Так!

Саме через ці кадри нині село Бобриця у центрі уваги. Поліцейські припускають, що пасажир Тараса міг накинутися на нього, а вже зв'язаного або ж непритомного викинути на околиці села.

Павло Прядко, кореспондент:

- Рідні, друзі, правоохоронці перевіряють кожний метр захаращеного лісу. Але поки ніяких слідів. Безсилі навіть кінологи із собаками.

Микола, кінолог:

- Проводиться обшук місцевості на предмет виявлення зниклого. За запахом речі, поки собака шукає. Ці речі передали рідні. Якщо він тут був, собака зреагує!

Мар'ян Музичак, співробітник муніціпальної  поліція м. Вишнового: 

- Взяли трьох кінологів, три собаки ж є, начальник наш визвав на пошуки.

Поліція вже розпочала кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство". Й тепер шукають Тараса та його автомобіль по всій країні. До того ж й досі не зрозуміла особа чоловіка, з яким був хлопець. Правоохоронці розглядають усі можливі версії. Серед них - і професійна. Адже Тарас працював консультантом в одному з судів Львова.

Василь Кавацюк, заступник голови Шевченківського суду:

- З розмов я чув, що він хотів працевлаштовуватися в Києві. Скромний, неконфліктна людина, я виключаю, що він міг мати неприємні ситуації.

Ігор Зінкевич, громадський активіст:

- Також не є виключенням, що зі Львова це все було сплановано, через автомобіль, й третій - з його професійного діяльності.

Окрім цього, серед весрій є й та, що у Тараса із пасажиром виник конфлікт через сплату за проїзд. Саме через це попутник міг накинутися на водія. Нині до пошуків долучилися навіть екстрасенси. Хтось із них каже, що Позняков живий й знаходиться у полоні, інші ж впевнені - хлопець мертвий і його тіло треба шукати у водоймах поблизу Києва.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.