Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Покалічена в страшній аварії на Одещині родина потребує допомоги

7 квітня 2016, 00:15
Дата ефіру/події: Четвер, 7 квітня 00:15

Дорожня аварія скалічила родину на Одещині. Подружжя разом із маленькими дітьми - трирічною Лізою та восьмирічним Тимофієм - не доїхало своєю Ладою лише кілька кілометрів до рідного селища. Легковика на шаленій швидкості буквально зім'яла вантажівка. Після потужного удару автомобіль з родиною ще й відкинуло в кювет. Із тяжкими травмами вся сім'я потрапила до лікарні. Чи можна було уникнути зіткнення?

О пів на четверту дня родина Бурлаків поверталася з районного центру. До рідного селища Велика Долина залишалося кілька кілометрів.

Марія Тарасова, кореспондентка:

- За кермом сиділа Валерія Бурлака. На складній ділянці дороги вона трошки скинула швидкість. Побачила фуру, що йшла назустріч, та пригальмувала перед великою ямою. І раптом, просто з-за неїу лоб легковику вилетіла інша вантажівка. Відреагувати жінка не встигла.

Фура таранить легковик. Лада летить у глибокий  кювет! За нею ледь не завалилася й вантажівка.

Світлана, свідок:

- Кабина была полностью опущена вниз. Из живых никого не было видно. Очень страшно. Непередаваемо.

Водій  вантажівки Олександр вижив у тій страшній аварії. Телефоном розповідає, що у фури, яка їхала перед ним, не працювали стоп-сигнали. Тож коли вона різко загальмувала, аби уникнути зіткнення він й виїхав на зустрічну.

Олександр, водій вантажівки:

- Одним словом - некуда было уходить. Вернее, была возможность вправо, его ударить. Но свободная полоса была встречная, и я пошел на встречку. Я же не знал, что женщина за рулем. Одним словом - она даже не успела отреагировать. Ни тормозов, ничего. Может быть, если бы тормозила, то было бы все нормально.

Проте, Володимир Бурлака, який на лікарняному ліжку прокручує в голові страшну мить, впевнений: навіть й він за кермом нічого б не вдіяв. 

Володимир Бурлака, постраждалий:

- Она просто появилась. Она была настолько близко, что я машину не видел, видел только радиаторную решетку. И все.

Тепер вся дружня родина у двох лікарнях. У Володимира перелам ноги, в трирічної Лізоньки - черепно-мозкова травма. А ось молода мати Валерія в критичному стані. У неї важка травма голови, зламані шийні хребці. Чи виживе жінка - невідомо.

Олена Кузарь, головний лікар Чорноморської Басейнової лікарні на водному транспорті:

- Не могу сейчас гарантировать. Состояние тяжелое. Сказала бы даже: крайне тяжелое.

В реанімації й восьмирічний Тіма. Ще місяць тому він вчився грати Бетховена. А тепер він самотужки навтіь поворухнутися не може. У хлопчика перелам обох ніжок. З дня на день малому зроблять операцію.

Володимир Коржевий, керівник відділу Одеської обласної дитячої лікарні:

- Оперативное вмешательство будет заключаться в том, что будет наложено два аппарата внешней фиксации для стабилизации этих переломов. И потом, конечно, длительный период реабилитации.

Утім, найбільше Тимофія турбує стан батьків, адже вони в іншій лікарні. Зв'язок тільки телефоном. Володимир каже: його хлопчик тримається, як дорослий чоловік.

Володимир Бурлака, постраждалий:

- Я не могу передать. 8 лет ребенку, и такие... Мне тяжело об это говорить. Он спросил: мама рядом с тобой? Я сказал: мама в другой палате.

Володимир - інженер на Судноремонтному заводі, Валерія - художник-кондитер. Тепер родина Бурлаків надовго лишилася без заробітку. У рідному селищі знайомі по будинках та магазинах збирають гроші. Але цього вже не вистачає. Адже тільки на препарати для Валерії потрібно шість тисяч гривень на день. Тож родина буде вдячна за будь-яку допомогу.

Контактний телефон: 097 147 61 81 - Володимир Володимирович Бурлака.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.