Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Батьки зниклого Тараса Познякова просять допомоги в пошуках

7 квітня 2016, 22:28
Дата ефіру/події: Четвер, 7 квітня 22:28

На третій день пошуків зниклого Тараса Познякова його батьки нарешті написали заяву до поліції та поспілкувалися з пресою. Нагадаю, у понеділок хлопець виїхав зі Львова до Києва автомобілем, узяв із собою пасажира через спеціальний сервіс по пошуку подорожніх "бла-бла-кар", але до столиці так і не доїхав. Востаннє камери спостереження зафіксували машину Тараса за 30 кілометрів від Києва. Але за кермом вже був не він. Чи знайшли оперативники хочь якусь зачіпку, де шукати хлопця?

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Через три дні після зникнення сина батьки Тараса Познякова нарешті звернулися із офіційною заявою до журналістів, а також до всіх українців. Вони подякували усіх, хто ці дні шукав їхнього сина Тараса Познякова. А також просять усіх небайдужих і далі долучатися до пошуків, адже хлопця і досі не знайшли.

Ольга Познякова, мати зниклого Тараса:

- Ми звертаємося до жителів Київської області - Боярки, Білоцерківки. Будь ласка, перегляньте свої відеореєстратори, відеокамери на будинках, можливо, є інформація про нашого сина на ваших відеозаписах.

Батьки Тараса Познякова обіцяють грошову винагороду за будь-яку інформацію щодо їхнього сина. Але дуже просять усіх людей телефонувати лише з правдивими даними і перевіреними. Тому що за ці дні вони отримали дуже багато інформації, не в силах її обробити всю, кажуть, неправдива інформація, недостовірна дуже віднімає час. Тому просять людей телефонувати, лише якщо вони дійсно мають якісь дані. Батьки Тараса вірять, що їхній син живий. Зараз вони шукають його у лісосмузі між селами Бобрицею та Білогородкою, що на Київщині.

Олександр Позняков, батько зниклого Тараса:

- Впевнені, що він живий. Ми готові заплатити любу винагороду... Збираємо по крупицях.

Нагадаю, пошуки Тараса Познякова не припиняють вже три дні. З ним урвався зв'язок у понеділок 4-го квітня. Саме тоді, кажуть правоохоронці, чоловік виїхав із рідного Львова до столиці. Де о 12-й дня повинен був з'явитися на зустріч. За інформацією друзів, 25-річний хлопець їхав із попутником, якого міг знайти на спеціальному сервісі з пошуку пасажирів. І Тараса, і цього невідомого чоловіка зафіксували камери спостереження на автозаправній станції на Житомирській трасі поблизу Києва. Але до столиці автомобіль не доїхав. Завдяки камерам вдалося відтворити шлях Ауді. Незрозуміло чому, але із траси, що веде до столиці, автомобіль звернув. Телефон Тараса вже не працював у селі Бобриці, й саме там востаннє камери зафіксували його машину.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.