Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

ПРЕМ'ЄРА! Скандинавський містичний серіал "Код 100" - на НТН

15 квітня 2016, 17:07
Дата ефіру/події: П’ятниця, 15 квітня 17:07

У понеділок, 18 квітня, о 23:45 на телеканалі НТН відбудеться прем'єра серіалу "Код 100", у головних ролях - Мікаель Ньюквіст, знайомий глядачеві за оригінальною картиною "Дівчина з татуюванням дракона", і зірка серіалу "Залишитися в живих (LOST)" - Домінік Монаган.

Серіал ітиме на НТН з 18 квітня, у будні, о 23:45.

Дія відбувається в Нью-Йорку і в Стокгольмі. За останні 16 місяців скоєно безліч таємничих вбивств. Жертви - молоді блакитноокі блондинки, їх тіла знаходять в різних місцях міста. Тіла дівчат покладені на ліжку з нарцисів. Поліція Стокгольма не може розкрити злочини, тому викликає на допомогу нью-йоркського детектива, Томмі Конлі (Домінік Монаган) прибуває до Швеції. Його напарником стає Мікаель Еклунд (Мікаель Ньюквіст) - допитливий шведський поліцейський, який відчуває огиду до американської культури. Обопільна неприязнь проявляється відразу. Однак сищикам належить забути про свої розбіжності, щоб знайти серійного вбивцю.

Домінік Монаган, виконавець головної ролі:

- Я граю нью-йоркського поліцейського, який вирушає в Стокгольм для розслідування злочинів серійного вбивці. Моєму герою доведеться працювати в абсолютно незнайомих умовах. Я б описав цей проект як суміш фільмів "Сім" і "Смертельна зброя".

"Код 100"

Жанр: детектив, кримінал

Кількість серій: 12

Рік випуску: 2015

Виробництво: Discovery Networks Sweden, Fabrik Entertainment, Red Arrow International, Sky, Strix Drama

Країна: Швеція

Режисери: Ліза Джеймс-Ларссон, Роберт Мореско, Андреас Йоманн, Джонатан Сьоберг

Сценарій: Кен Бруен, Роберт Мореско, Таге Острeм, П.Дж. Хенніган, Аманда Мореско, Аллан Стіл, Білл Танграді, Майк Йебба

У ролях: Мікаель Нюквіст, Домінік Монаган, Фелісі Янкелло, Шарлотта Йонсон, Данило Беджарано, Крістоффер Берглунд, Пітер Еггерс, Ройзін Мерфі, Крістіан Свенссон

Оператор: Ульф Брантос

Композитор: Адам Норден.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Seinabo Sey - Hard Time
А що за пісня?
Віталій 29.04.2016, 22:13 ответить
Підкажіть, будьласочка, що за пісня грає у цьому відео. Дуже вона мене зачіпила, тепер чекаю реклами, щоб знову їїпочути. Заздалегіть вам вдячна :-)
Ірина 15.04.2016, 19:32 ответить
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.