Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Зниклі столичні підлітки вирушили рятувати віртуальну знайому

15 квітня 2016, 23:27
Дата ефіру/події: П’ятниця, 15 квітня 23:27

Третю добу українські поліцейські шукають двох столичних підлітків. Єгор та Юліана зникли за загадкових обставин. Є лише єдине припущення - діти автостопом вирушили до Росії, аби врятувати свою віртуальну подругу від самогубства.

Вже третю добу батьки Єгора Огороднікова та Юліани Шматченко намагаються додзвонитися своїм дітям. Рідні не можуть знайти собі місця після того, як директорка школи шокувала новиною.

Лідія Страшна, директор гімназії №34 Києва:

- Був телефонний дзвінок, він подзвонив і сказав, що ми їдемо з Юліаною у Москву, тому що там у Юліаниной подруги проблеми, вона хоче звести рахунки з життям.

Ці слова підтверджують і написи на сторінках дітей у соцмережі. Під однією зі світлин Настя повідомила: "Держаться нету больше сил, но у каждого есть выбор: упасть или бороться". Слідчі з'ясували: київським школярам не вдалося вмовити подругу не робити дурниць, тож вирішили поїхати до неї.

Олександр Храпач, кореспондент:

- Востаннє у Києві Єгора та Юліану бачили тут, поблизу станціі метро Лісової. Підлітки з рюкзаками за спинами сідали у транспорт. Куди вони поїхали далі - невідомо.

Родичі зниклих підлітків не можуть прийти до тями.

Олена Огороднікова, бабуся зниклого Єгора:

- О том, что кому-то нужно оказать помощь, он не говорил. Тем более он понимал, что вряд ли его кто-то куда-то отпустит, скорее всего.

Єгор та Юліана товаришують з першого класу, вони мов брат та сестра. Ні про хлопця, ні про дівчину нічого поганого ніхто не говорить.

Лідія Страшна, директор гімназії №34 Києва:

- Ні з ким не конфліктував, ні з ким у нього ніяких якихось стосунків не з'ясовував. Вона така сама - в собі, і вона якась особлива тим, що вона любить малювати.

Фото зниклих дітей правоохоронці розіслали по усіх вокзалах, прикордонних перепускних пунктах та відділках поліції.

Олександр Іщенко, керівник Подільського РУ поліції Києва:

- Вони прекрасно розуміють, що їх не пропустять через кордон, через транспорт, скажімо так, повітряний або залізничний.

Батьки зниклих сподіваються, що їхні діти таки схаменуться та повернуться додому.

Наталія, мати зниклого Єгора:

- Егорка, если ты видишь или слышишь этот сюжет или тебе кто-то что-то передал, возвращайся домой, потому что достаточно длительного времени тебя нету. Приходи домой лучше.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.