Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Джонні Деппа і Ембер Херд в Австралії засудили до сплати штрафу

18 квітня 2016, 23:00
Дата ефіру/події: Понеділок, 18 квітня 23:00

Дружина Джонні Деппа - на лаві підсудних і ризикує сісти за ґрати на 10 років. Кохана голівудського красеня - Ембер Херд - постала перед австралійським судом через контрабанду собак. Куди і для чого перевозила живий товар, і як зіркова пара виправдовується перед Фемідою?

Джонні Депп пробирається крізь натовп журналістів і шанувальників. Але не задля того, що дати автограф. У всіх на вустах єдине питання.

- Джонні, як почуваються Пістоль і Бу?

- Прокоментуйте, чому вас і Ембер викликали до суду. Чи ви визнаєте вину?

Дружина Джонні Деппа - на лаві підсудних і ризикує сісти за ґрати на 10 років. Такими заголовками вже рік рясніють австралійські й світові таблоїди, плітками кишить Голівуд. Ембер Херд торік перетнула австралійські кордони й грубо порушила закон - привезла й не задекларувала двох тер'єрів родини. За законами зеленого континенту за таку, здавалося б, безневинну витівку дружина голівудського актора втрапила в справжню халепу, а справа про песиків Пістоля й Бу набула державного розголосу.    

Барнабі Джойс, міністр сільського господорства Австралії:

- Містер Джонні Депп повинен негайно вивезти псів назад до Каліфорнії. Інакше ми приспимо їх. Існує процедура - якщо ви приїздите на нашу територію з улюбленцями, маєте отримати довзоли, далі - 10-денний карантин. Ніхто, навіть найсексуальніший чоловік планети, не може нехтувати правилами. Це стосується усіх.

Тодішній аграрний міністр, а нині віце-прем'єр-міністр Автралії Барнабі Джойс після гучної заяви став героєм інтернет-мемів. Політика висміювали й кепкували з нього. Собача війна Барнабі й Деппа завдяки зусиллям відеоінженерів перенеслася навіть на екран чергової серії про пригоди Піратів Карибського моря. Коли Ембер привезла песиків до Австралії, Депп саме знімався в останній серії кіносаги.

- Містере Депп, негайно вивезіть псів до Каліфорнії. Інакше - на них чекає евтаназія.

Пістоля й Бу депортували з Австралії чартером, а обраницю Джонні Депа - Ембер Херд - таки викликали до суду. 

- Австралія недарма так сильно охороняє свою біобезпеку. Там дійсно ніколи не чули про багато хвороб, які розповсюджені деінде в світі.

- Я щиро співчуваю через те, що сталося.

- Декларуйте все, що провозите на Зелений континент!

Депп і його кохана вибачилися перед австралійцями у відеозверненні. Мовляв, хто ж знав, що асистенти зірки Голівуду не подбали про своєчасне оформлення документів. Ембер Херд попалася до рук правоохоронців, коли привезла своїх пухнастих крихіток до перукарні й виклала фото грумінгу в інтернет. Судді - чи то через щиросердне зізнання, чи то через зірковий статус фігурантів справи - парочку помилували. Замість 10 років за гратами змусили сплатити лише 770 доларів штрафу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.