Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Криваві бандитські розбірки в Дніпродзержинську

21 квітня 2016, 23:19
Дата ефіру/події: Четвер, 21 квітня 23:19

Стрілянина серед білого дня на Дніпропетровщині. Кривавий конфлікт спалахнув між двома озброєними бандами. Скільки загиблих і що стало "яблуком розбрату"? Усі деталі в ексклюзивному матеріалі.

Промислова зона Дніпродзержинська. На асфальті гільзи і плями крові. Тут - подалі від людських очей - влаштували перестрілку дві банди. Поліцейські оглядають місце розбірок і намагаються порахувати кількість злочинців.

Віталій Шулевський, заступник керівника відділу Дніпродзержинського МВ поліції:

- Участников конфликта было много как с одной, так и с другой стороны. Я вам скажу даже больше: и с одной, и с другой стороны есть пострадавшие.

Двох чоловіків із вогнепальними пораненнями госпіталізували. Та одного з них медикам врятувати не вдалося.

Ганна Старчевська, керівник відділу ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області:

- Один мужчина с огнестрельным ранением грудной клетки был доставлен в больницу, отчего скончался на операционном столе. Также был ещё один человек, который был с огнестрельным ранением голени.

Вбитому було 36 років. За неофіційними даними, він належав до одного зі злочинних угруповань міста. Більше про загиблого - жодної інформації. Керівників лікарні наче вітром здуло.

Артур Терещенко, кореспондент:

- Отримати коментар від лікарів, які намагалися врятувати життя пораненого чоловіка, ми не змогли. Дивно, але після 16-ї години жодного керівника закладу на робочому місці ми не знайшли.

Не на камеру працівники лікарні зізнаються: на тілі загиблого нарахували більше десятка кульових поранень. З якої ж зброї вбили людину? За відповіддю рушаємо до моргу.

- Почути висновки патологоанатомів нам не судилося. Ці двері для журналістів теж закриті.

На місці злочину знайшли два десятки гільз, а в покинутих стрільцями машинах - чималий бойовий арсенал. Частина вилученого - зареєстрована зброя. Втім, кому вона належить - у поліції не говорять.

Віталій Шулевський, заступник керівника відділу Дніпродзержинського МВ поліції:

- Оружие как нарезное, так и травматического действия. Ну а дальше на все эти вопросы ответит экспертиза.

Журналісти "Свідка" дізналися - серед вилученої зброї є автомат Калашникова та помпова рушниця. Нині усю зброю перевіряють. Вже затримали одного зі стрільців, решту учасників кривавого конфлікту шукають. Чому і між ким сталася стрілянина - у поліції не коментують. Відомо лише, що бійку влаштували на одній з місцевих нафтобаз, яку вже багато років не можуть поділити між собою двоє власників.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.