Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 4 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Харкові онук-наркоман закатував бабусю й дідуся

4 травня 2016, 20:25
Дата ефіру/події: Середа, 4 травня 20:25

Моторошна розправа над бабусею з дідусем у Харкові. І зробили це не бандити, а рідний онук. Молодик навідався до стареньких у гості. Просив грошей у пенсіонерів на чергову дозу, утім, коли рідні відмовили, почав катувати літнє подружжя. Уся хата була залита кров'ю. Чи затримали нелюда?

26-річний хлопець прийшов до стареньких у гості, утім не провідати і не допомогти літнім людям. Онук прийшов просити гроші на чергову дозу наркотиків. А коли почув відмову - взявся за ножа.
 
Сусідка:

- Как вроде бы в пятницу он убил. Закрыл и ушел. А приехала внучка вторая, это же внук зарезал.

Тисяча гривень - ціна двох життів пенсіонерів. Наркоман-вбивця, розправившись із рідними, тихо зачинив двері і пішов геть. Сусіди загиблого подружжя ані криків, ані бійки у квартирі не чули.

- Ничего не слышали?

- Нет, ничего не слышали. Мы просто не знали, в какой это день случилось. Нас и дома не было в субботу.

- А среди жителей подъезда говорили об этом?

- Да нет, нет. Никто ничего.

Закривавлені тіла стареньких першою побачила онука, яка прийшла провідати літнє подружжя. Шокована дівчина викликала поліцейських.

Сусідка:

- Приехала внучка, звонила, звонила, никто телефон не берет. Приехала, открывает двери своим же ключом, а они там. Та в кресле лежит лежит с перерезанным горлом, сидит. А дедушка на полу в луже крови.

26-річний вбивця раніше вже відсидів у в'язниці за розповсюдження наркотиків. Небезпечного злочинця правоохоронці нині шукають і просять телеглядачів допомогти. Тож, якщо у вас є будь-яка інформація про місце перебування втікача, звертайтесь до найближчого відділення Харківської поліції, або телефонуйте на 102.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.