Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Дружина постраждалого у ДТП львів'янина благає про допомогу

4 травня 2016, 21:18
Дата ефіру/події: Середа, 4 травня 21:18

Двоє загиблих та четверо травмованих - ось такі наслідки жахливої ДТП у Львові. Там перекинувся БМВ, в якому їхала компанія молоді - п'ятеро хлопців та дівчина. Свідки карколомної аварії розповідають, що автомобіль перекинуло кілька разів і з нього на ходу почали вилітати люди. Чому сталася дорожня пригода?

На цих кадрах із відеореєстратора добре видно, як чорний БМВ летить на шаленій швидкості. І вже за кілька секунд станеться страшне. Аварію бачили пасажири переповненої маршрутки. Віталій запам'ятав усе до дрібниць.

Віталій Терещенко, свідок:

- Обганяло нас чорне БМВ біля заправки, і буквально його тут перший раз кинуло, він хотів повернути в ту полосу, його кинуло на узбіччя. Він, получається, на бордюрі, і вже 5 чи 6 кульбітів зробив, люди буквально на ходу вилітали.

Після кількох "сальто" в повітрі БМВ кинуло в кущі. Пасажир із переднього сидіння відлетів на десять метрів від автомобіля.

Віталій Терещенко, свідок:

- Коли вона вже вперлася в кущі, людина з неї вилетіла і пролетіла сюда. Він метрів не знаю, 10 точно, піднявся вгору і опинився аж тут.

Вижити після такого було неможливо. Загинув і водій іномарки. Решта пасажирів - троє чоловіків та одна жінка - в лікарнях з тяжкими травмами.

Ігор Стояновський, заступник керівника Львівської міської лікарні №8:

- Всі пацієнти мають поєднані травми. Тобто там нема якоїсь одної окремої травми. Це травма голови, травма хребта, травма грудної клітки і травма черевної порожнини.

У найтяжчому стані - в комі - перебуває Андрій Логай. Він батько трьох дітей, і дружина не має грошей на медикаменти. Тож просить допомоги небайдужих.

Галина Логай, дружина постраждалого:

- В нас троє дітей. Ми малозабезпечена сім'я, чоловік працював один, грошей на даний час вже вдома немає. Винесли всі, шо могли. Хочем ще продавати. Ми не виживем. Допоможіть, будь ласка, хто чим може.

Андрія вже прооперували, за його життя борються лікарі. Тим часом слідчі шукають відповіді на запитання - з якою ж швидкістю їхало БМВ та чи був тверезим кермувальник?

Михайло Таратула, керівник відділу ГУ Національної поліції у Львівській області:

- Вказаний водій, чи він був в стані алкогольного сп'яніння - на сьогоднішній час ми не знаєм, оскільки експертиза буде проведена в ході досудового розслідування.

Тож слідство триває.

ПриватБанк  5457 0822 3003 4859
Логай Галина Іванівна
Тел. 073 418 13 47.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.