Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Вінниці молодик звів рахунки з життям

5 травня 2016, 01:33
Дата ефіру/події: Четвер, 5 травня 01:33

Нещасний випадок чи сплановане самогубство? У Вінниці 28-річний хлопець за невідомих обставин стрибнув із даху багатоповерхівки. Вижити після падіння з такої висоти було неможливо. На місці трагедії і досі залишається велетенська кривава калюжа біля під'їзду. Сусіди розповідають: парубок разом із батьками та молодшим братом мешкав у цьому ж будинку, щоправда, в іншому під'їзді. Займався спортом. Був усміхненим та активним. То що ж сталося - й гадки не мають. Чому опинився на даху будинку - має з'ясувати слідство. За фактом трагедії в поліції розпочали кримінальне провадження.

Ганна Олійник, речниця ГУ Національної поліції у Вінницькій області:

- Зайшов в сусідній під'їзд, піднявся на дах і звідти випав. Скоріше за все, як одна з версій правоохоронців - те, що самогубство, втім, всі ці обставини будуть вивчатися ретельно в ході розслідування кримінального провадження. Поліцією відкрито кримінальне провадження за частиною 115 за фактом його загибелі. І за результатами судово-медичної експертизи, опитування свідків, родини - буде прийнято вже процесуальне рішення.

- Він, навєрно, стрибнув, бо якшо б він впав, він би ближче лежав до дому. Він би під вікнами лежав. А так він - посеред дороги. Розігнався. Прямо босий. В носках.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.