Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 13 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Селфі на недобудованому мості закінчилося для киянина каліцтвом

10 травня 2016, 23:25
Дата ефіру/події: Вівторок, 10 травня 23:25

Селфоманія, або смерть заради фото! У Києві юнак виліз на один із недобудованих мостів заради світлини себе на тлі краєвиду на Дніпро. Зрештою хлопець упав з 20-метрової висоти! Він уцілів дивом і зараз у вкрай тяжкому стані в реанцімації. Біда сталася на Подільсько-Воскресенському мосту, який вже зажив поганої слави. І став місцем загибелі підлітків.

Назар Міліневич, кореспондент:

- Селфі, які можуть вбити. у Києві хлопець заради гарної фотографії намагався залізти на верхівку мосту по елоктродротині. Утім, дріт не витримав ваги і хлопець впав донизу. Не зупиняють юних естремалів і ось такі таблички, що прохід по мосту заборонено.

Травми голови, переламані руки, численні операції та вкрай тяжкий стан! Така ціна фотографіії для 23-річного киянина.

Дмитро М'ясников, завідувач відділення хірургії 17-ї лікарні м. Києва:

- Його стан важкий, але стабільний, наразі він знаходиться у віділенні ренацімаії. Не виключено можливості оперативного втручання на головному мозку і можливості оперативного втручання на кінцівках.

Відповідь хлопця, чому він опинився на висоті, лікарів шокувала. Парубок вибрав екстремальну розвагу: фото на недобудованому Подільсько-Воскресенському мосту.    

- Ну ми знаємо, що він впав згори під час виконання селфі.

Лише за останній місяць це вже другий випадок, коли юні екстремали потрапляють із тяжкими травмами до лікарні. Про міст-довгобуд, який мав би з'єднати центр і Троєщину, складають легенди. У народі його навіть називають смертельним - серед підлітків.

- Ми пару раз бачили тут людей. Ми бачили там і один, і два, цілими компаніями лазять і заходять сюди.

Торік компанія підлітків також вирішила погуляти по занедбаному мосту. Для одного з хлопців ця прогулянка стала останньою. У поліції не встигають реагувати на постійні виклики людей, що на переправі розгулюють діти. 

Костянтин Кузьмін, керівник кримінальної поліції у справах дітей Подільського району м.Києва:

- Кожен день це два-три виклики, сюди поліція приїздить, і поліція сюди ж тож залізти-не залізти, тим паче також страшно.

Після чергового каліцтва на мосту правоохоронці розклеїли попереджувальні оголошення. Втім, полісмени розуміють, що такий спосіб не надто дієвий і жодні написи не зупиняють підлітків. Навіть під час нашої зйомки кілька школярів лазили по конструкції.

Костянтин Кузьмін, керівник кримінальної поліції у справах дітей Подільського району м.Києва:

- Вимушені долучатись до таких заходів, але я так розумію, що це не надовго, бо зараз ці самі діти візьмуть і повідривають. Механізм боротби - щоб тут були попереджувальні знаки, що тут вхід заборонено. По-друге, потрібно заварити прохід сюди і доступ, і тоді в нас буде можливість складати ті самі адіміністративні протоколи на батьків, тому що їхні діти тут лазять.

А поки занедбаний міст і досі залишається зоною екстремальної і смертельної прогулянки серед підлітків. Які заради хвилинного марнославства - фото в соцмережі - ризикують життям.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.