Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Австралієць зафільмував битву косатки з акулою

13 травня 2016, 00:18
Дата ефіру/події: П’ятниця, 13 травня 00:18

Мисливець, який перетворився на... здобич! Австралієць Бруно Катаока зафільмував просто унікальні підводні кадри. Як касатка полює на акулу! В чому унікальність? І як все відбувалося?

Полювання, в якому мисливець перетворився на здобич. Акула вийшла проти китів-косаток та поплатилася! Вони самі її атакували. Ось чотири торпеди женуться за хижачкою. Зубата виривається вперед, утім вдалий маневр - і нахаба у щелепах.

Такі кадри австралієць Бруно Катаока зафільмував квадрокоптером. Це сталося неподалік берегів Кронуолла.

Бруно Катаока, австралієць:

- Ми й не очікували відзняти таке. Професіонали витрачають місяці, аби зняти таке. А ми просто опинились у правильний час і у правильному місці.

Такі рідкісні кадри здивували й морського біолога. Адже малі косатки, що на відео, зазвичай не полюють на інших хижаків.  

Жоржина Вуд, морський біолог:

- Зазвичай ми спостерігаємо в Сиднеї полювання горбатих китів. Особливо в зимовий період. Але вони більші, досягають довжини 14-15 метрів.

Чорна косатка, яку називають малим китом, досягає в середньому п'яти метрів у довжину. Зазвичай вони мешкають у тропічних морях. Вони м'ясоїдні, і харчуються здебільшого рибою та кальмарами. Тому їх рідко можна зустріти за полюванням на акул.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.