Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Хлопець-сирота із Запоріжжя потребує допомоги для лікування

14 травня 2016, 02:13
Дата ефіру/події: Субота, 14 травня 02:13

Віч-на-віч зі страшною хворобою! 17-річний Микита Єремеєв потребує допомоги. Змалечку хлопця виховували бабуся та хресна. Рідні батьки відмовилися від нього, коли Микиті було 3 роки. Нині у нього рак, і аби пройти курс хіміотерапії, підлітку потрібно 150 тисяч гривень. Ця сума для хлопця непідйомна.

Під час цієї зйомки Микита будь-що намагався не показувати, які нестерпні болі відчуває щодня. До запорізької обласної дитячої лікарні він потрапив на початку квітня з Маріуполя. Місцеві медики довго не могли поставити хлопцеві діагноз. Микиту лікували від пневмонії, туберкульозу. Вердикт запорізьких лікарів був страшнішим - лімфома Ходжкіна, тобто рак лімфатичної системи.

Микита Єремєєв, хворий:

- Я боялся этого очень сильно. Это рак. Это страшно, а сейчас я вижу, что это все лечится, что это все не смертельно. У меня боевой настрой. Хочу выздороветь, хочу учиться.

Хлопчик мріє стати юристом та допомагати людям.

Андрій Бородін, завідувач гематологічним відділенням Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні:

- К сожалению, у ребенка уже достаточно продвинутая стадия. У него поражены лимфоузлы грудной полости, лимфоузлы, которые расположены в брюшной полости. Кроме того, есть поражение легочной ткани и есть поражения других органов и систем. По европейской классификации это соответствует 4-й стадии заболевания.

Зі страшною хворобою Микита опинився сам на сам. Він - сирота.

Микита Єремєєв, хворий:

- Я жил с мамой до 7 лет. Она просто меня бросила. Слава Богу, крестная, бабушка… Они обо мне заботятся, и больше, чем мама с папой. Я не чувствую себя каким-то брошенным. У меня есть крестная, есть бабушка, и мне хорошо с ними.

Раз на тиждень пані Катерина приїздить із Маріуполя до Запоріжжя, щоб провідати Микиту.

Катерина Голоус, хрещена мати:

- Никита - как старший. Он мой крестник. И своих трое. И разницы между ними я не вижу. Все, что в нашей силе - мы хотим помочь, и хотим, чтобы он быстрее поправился.

На відміну від Микити Катерина майже у розпачі, бо не знає, де знайти гроші та ліки для дитини. На повний курс хіміотерапії, за найскромнішими підрахунками, необхідно 150 тисяч гривень. Ця сума астрономічна для неї. І де шукати ці ліки, адже багатьох препаратів у звичайній аптеці просто немає.

Андрій Бородін, завідувач гематологічним відділенням Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні:

- К сожалению, сейчас тот арсенал цитостатиков, который необходим для лечения этой опухоли, да и для любой другой опухоли детского возраста - у нас с этим есть проблемы. Большинство цитостатиков фактически приходится покупать за счет волонтерской помощи. Мы рассчитываем провести до 8 курсов специального лечения.

Тож Микита просить глядачів Свідка про допомогу. Гроші на лікування можна перерахувати на картку, номер якої вказано на екрані.

Картка ПриватБанк 4149 6054 9005 8724 Микита Єремєєв.
Тел. Микити +380682236039.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.