Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині вітчима подружки звинувачують у смерті школярки

16 травня 2016, 22:56
Дата ефіру/події: Понеділок, 16 травня 22:56

Страшний злочин скоєно неподалік Києва. У лісі знайшли мертвою 10-річну дівчинку. Ввечері школярка пішла в гості до подружки, але додому вже не повернулася. Хто й за що закатував дитину, та чи затримали нелюда?

Валентина Олексіївна від шоку навіть не може плакати. І не може повірити, що її онучки більше немає в живих.

Валентина Олексіївна, бабуся вбитої дівчинки:

- Карина сидела в доме, смотрела телевизор и ждала, а родители на огороде были. Ну а тут позвонила та подружка и пригласила ее поигратся. Она ж пошла туда игратся. Бабушка ж отпустила, сваха. Пошла туда игратся, потом уже ж как кинулись, а дитини нема.

Дитина відпочивала у цьому будинку. Діти грали в хованки. До них долучився вітчим подруги, 24-річний Андрій. Пізніше люди бачили, як саме він з Каріною виходив із сараю. Після цього дівчинка зникла. Налякані батьки звернулися до поліції. Селяни та правоохоронці-кінологи шукали школярку. І знайшли лише на ранок.

Світлана Федик, кореспондентка:

- Тіло десятирічної Каріни вбивця вивіз на окраїну села і за лісом скинув сюди, у рівчак. Зверху присипав очеретом.

- В лесу, в канаве лицом лежала.

Поліція опитала свідків та майже одразу з'ясувала ім'я підозрюваного. 24-річний Андрій втік з села.

Валентина Олексіївна, бабуся вбитої дівчинки:

- Нашли внучку вначале, а его нет. А он приехал и каже - у меня алиби, я был у Киеве, я ничего не знаю, я никого ничего не видел.

Дмитро Головін, т.в.о. керівника ГУ Національної поліції в Київській області:

- Данное лицо скрывалось в одном из заброшенных домостроений на територии Вышгородского района. Получены признательные показания, изъяты вещественные доказательства.

Дружина затриманого зачинилася в будинку та не хоче говорити з журналістами. Але запевняє, що Андрій був хорошою людиною. Інакшої думки сусіди. Вони кажуть: тільки за останніх півроку чоловіка тричі забирали в поліцію. Але після суду завжди відпускали.

Ірина, сусідка затриманого:

- Під новий рік він був угнав машину. А потім він підрізав сусіда, десь місяць тому. Сусіди прийшли до нього вже так, з сокирами з'ясовувати відносини. Там епізод був стосовно того, що він чіплявся до неповнолітньої, до дівчинки, до дитини.

У день вбивства чоловік перебував під домашнім арештом. Мама закатованої дівчинки згадує, що Андрій давно придивлявся до її донечки.

- Дети говорили, что она говорила им, что она его не любит, не дружит. Потому что он к ней то деньги давал, то приставал.

10-річна Каріна дуже любила співати та часто виступала на пісенних конкурсах.

- Завтра у нее конкурс, она должна была петь, выступать.

Вона більше ніколи не гратиметься з сестричкою. Ховатиме Каріну усе село.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.