Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 11 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Футбольний матч у Полтаві закінчився бійкою

3 червня 2016, 01:15
Дата ефіру/події: П’ятниця, 3 червня 01:15

Агресивною бійкою фанів закінчився матч між футбольними клубами "Полтави" та черкаського "Дніпра". Після того як гості забили другий гол, їхні вболівальники почали гучно святкувати. Запалили фаєри, стріляли з петард, а на поле полетіли смолоскипи. Полтавці намагалися вґамувати черкащан. Виникла сварка, а потім - бійка. Двох працівників футбольного клубу завалили на землю і почали бити ногами. Полісмени, які були неподалік, у сутичку не втручалися. Зупинили бійку футболісти "Дніпра". Тепер через поведінку своїх фанів на клуб очікують штрафні санкції.

Олег Синьогуб, гравець ФК Черкаський Дніпро:

- Ну да, була трошки бійка. Я вважаю, що наші вболівальники були неправі. Ну нічого. Все розібралися і все нормально. Продовжили гру.

Анатолій Безсмертний, тренер ФК Полтава:

- Ну это, конечно, не красит футбол. Это, ну, я просто не понимаю. Зачем это всё делать? Эти все фаера. Ну какая оценка может быть? Кто это будет приветствовать?

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.