Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Юлія дочекалася пересадки серця, але їй необхідна наша підтримка

11 червня 2016, 13:45
Дата ефіру/події: Субота, 11 червня 13:45

Все життя чекати на... нове серце! І нарешті дочекатися! Українка Юлія летить до Індії, де їй мають зробити омріяну трансплантацію. Мало того, гроші на операцію дівчині дає держава! Утім - лише на операцію. А Юлії потрібна ще й реабілітація. І на це в сім'ї дівчини коштів немає.

Кожен крок для неї - це неабияке зусилля і водночас боротьба за власне життя. Постійна задишка та швидке серцебиття - ці проблеми у двадцятидворічної Юлії Корж з самого дитинства.

Юлія Корж, має ваду серця:

- Я можу пройти трохи, але мені далі треба зупинитись, подихати, віддихнути, і я далі можу йти.

Мрією всього життя для Юлії є той день, коли вона відчує, що таке бігати чи енергійно поспішати вулицею. Коли вона про це говорить, на її очах навертаються сльози.

Юлія Корж, має ваду серця:

- Я не можу представити собі, що я зможу швидко ходити, без передишки, я не можу преставити, як люди можуть ходити без передишки, я не можу в це повірити, я цього дуже, я хочу знати, як це.

Про страшнИй діагноз родина Юлії дізналася, коли донечці було лише чотири роки. Транспозиція магістральних судин, простими словами - до її серця ледь надходить кров. Окрім хворого серця, в Юлії ще й проблеми з легенями, дівчині вже двічі з них викачували рідину.

Костянтин Руденко, головний кардіохірург МОЗ України:

- Проблеми тепер не тільки з серцевами вадами цієї нашої пацієнтки Юлі, але і з легеневеми вадами - вже тому потрібно зробити якнайшвидше трансплантацію, аби не постраждали вже інші органи, системи, як печінка і нирки.

Пересадка серця та легенів - це єдиний шанс врятувати життя двадцятидворічної дівчини. Операцію вже погодилися зробити медична клініка в Індії. 155 тисяч доларів - саме така ціна життя Юлії. Ці гроші сім'я чекала довгих десять років, і тут сталося справжнє диво. Міністерство охорони здоров'я погодилося виділити кошти на лікування Юлії. Утім, зараз родині не вистачає двадцять тисяч доларів. Ці гроші потрібні на переліт до Індії та ще тривалу реабілтацію після операції.

Ніна Корж, мати:

- Благодаря Господу вона жива. І я дуже прошу всіх небайдужих помогти моїй дитині на реабілітацію, щоб вона приїхала і нормально жила.

Якщо небайдужі люди допоможуть Юлії, дівчина вже в липні зможе вирушити на складну операцію. У разі успішної пересадки серця та легенів українка стане другою людиною у нашій країні, якій зроблять подвійну трансплантацію органів.

НІНА КОРЖ (МАТИ)

Картка ПриватБанку: 4149 4978 2812 7391
097-438-40-27
063-767-07-97.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.