Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Херсоні рецидивіст скоїв подвійне вбивство

17 червня 2016, 21:33
Дата ефіру/події: П’ятниця, 17 червня 21:33

Кривава різанина в Херсоні. Там нелюд жорстоко вбив двох людей. Спочатку буквально пошматував ножем 44-річну жінку, бо вона відмовила йому в інтимі. Експерти нарахували на тілі бідолашної два десятки різаних ран. Катував жертву в її власній оселі. Коли ж зрозумів, що його бачив сусід, вирішив позбутися небажаного свідка. Нещадно лупцював чоловіка палицею по голові, а потім завдав кілька ударів ножем у груди. Після розправи ще й пограбував обидві квартири. Знайшли різуна в підвалі будинку, де він ховався.  Правоохоронці з'ясували: затриманий вже чотири рази сидів у в'язниці, зокрема й за вбивство. Цього разу, ймовірно, з тюрми вже не вийде.

Микола Цап, заступник керівника ГУ національної поліції в Херсонській області:

- Произошел конфликт между потерпевшей и преступником. Который выражался в отказе последнему в его сексуальных желаниях. Он нанес ей ножевые ранения. На вопрос: зачем такое количесво ударов наносить - он ответил, что пожалел потерпевшую, чтоб она долго не мучилась.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.