Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Вінницька поліція просить допомогти з'ясувати особу загиблої жінки

17 червня 2016, 22:08
Дата ефіру/події: П’ятниця, 17 червня 22:08

Загадкову смерть пенсіонерки розслідують вінницькі правоохоронці. Тіло жінки витягли з річки під мостом. Небіжчиця пролежала у водоймі щонайменше добу. На березі знайшли речі померлої - сумку, заспокійливі піґулки, пляшку води і гроші. Зараз правоохоронці намагаються встановити особу загиблої, бо документів - не було. Також шукають імовірних свідків лиха. Експерти ж мають з'ясувати причину смерті старенької. Та поки розглядають версію про навмисне вбивство.

Ганна Олійник, речниця ГУ Національної поліції у Вінницькій області:

- Це  літня жінка віком 60-70 років, була одягнена в темний  одяг. Брюки, чорна футболка, а також туфлі чорного кольору. При собі мала пакет і рюкзак. В пакеті знаходилася пляшка з водою, ліки, а також невелика сума грошей. Поліція зараз з'ясовує її особу та просить усіх, хто може допомогти у встановленні її особи - повідомити на 102.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.