Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мати благає врятувати єдиного сина

17 червня 2016, 23:50
Дата ефіру/події: П’ятниця, 17 червня 23:50

Допомоги глядачів Свідка потребує 10-річний Данило. Його вдруге вразила страшна хвороба. Врятувати життя хлопчика може лише пересадка кісткового мозку. Але в матері школяра, яка сама виховує сина, більше немає грошей. Тому жінка благає небайдужих людей про допомогу.

- Куда бы ты хотел? А ну-ка, давай с тобой договоримся.

- Я в горы не хочу, там холодно.

-Ты хочешь? Нет? На море?

- Океан.

- Да?

- Угу.

Вони мріють про спільну подорож, якої може ніколи не бути. Коли Данилкові  було півтора рочки, в нього діагностували гібридну лейкемію. Дитину вилікували. Але після шести років стійкої ремісії хлопчик знову став пацієнтом відділення онкогематології. Лише з іншим діагнозом. Цього разу в нього виявили неходжкінську Т-лімфобластну лімфому. 10-річний Данило цілодобово під'єднаний до апарата, через який у кров крапають ліки. Хлопчик мужньо терпить болючі процедури і ніколи не плаче. Ірина пишається витримкою сина і дуже боїться його втратити.

Ірина Трифонова, мати хворого хлопчика:

- Он у меня единственный сын. Мне уже 36 лет, 37. Не могу. Когда ему было восемь месяцев, отец ребенка погиб, разбился на машине, и мы остались вдвоем.

Данилі вже зробили два курси хіміотерапії, але поліпшення не настало.

Наталія Кубаля, завідувач відділення онкогематології Охматдиту:

- Эта лимфома вторичная, она выжила с тех клеток, которые пережили химиотерапию. И соответсвенно, как правило, такие клетки достаточно к любой другой химиотерапии уже устойчивы.

Медики зізнаються, що більшість пацієнтів із рецедивами тяжко піддаються лікуванню. Але вихід є - зробити хіміотерапію більш інтенсивною та одразу після неї зробити Данилу трансплантацію кісткового мозку. Операцію планують в Україні, донором стане мати хлопчика.

Наталія Кубаля, завідувач відділення онкогематології Охматдиту:

- У него имеет место поражение чего только возможно. Это лимфома четвертой стадии. Поражен костный мозг, поражена центральная нервная система, лимфоузлы. Есть в брюшной полости поражение. Есть средостения.

Але Даня не втрачає надії. У нього єдине бажання - жити!

- Я б хотел бы выздороветь.

Та часу на порятунок дуже мало. Вже через місяць потрібно зробити трансплантацію. Ірина вже витратила всі заощадження на ліки.

Ірина Трифонова, мати хворого хлопчика:

- Мне даже неудобно просить, но для того, чтоб спасти сына, я готова стать на колени перед теми, кто даже способен какие-то десять гривен перечислить на лечение.

Данилу також потрібні донори з групою крові друга мінус. Хлопчик, як і всі діти, вірить у диво і майже впевнений - він не може померти, коли життя тільки починається.

Реквізити для допомоги:
Номер картки "ПриватБанку" 4149 4978 6023 9120
Отримувач - Трифонова Ірина Анатоліївна (мама Данилка).
Номер телефона мами Данилка Ірини - (098) 077 20 57.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.