Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Киянці, яку півроку помилково лікували від туберкульозу, потрібна допомога на лікування від раку

30 червня 2016, 14:40
Дата ефіру/події: Четвер, 30 червня 14:40

Лікували від туберкульозу, а виявилося, що це рак! Вагітну киянку півроку протримали в тубдиспансері. А правильний діагноз встановили лише після пологів. Хто відповість за страшну помилку?

Маленькій Аріні - усього шість місяців. Її батьки 17 років разом. Весь цей час вони не могли мати дітей. І ось коли нарешті з'явилася донечка, щастя затьмарив страшний діагноз. У Олени, мами дівчинки, рідкісне онкозахворювання.

Олена Гаврильченко, хвора:

- Мужу уже сказали, мне-то в глаза не говорили, мужу сказали, что онкология и что проживу я совсем не долго.

Діагноз Олени - мезотеліома плеври. Це рак оболонки, яка огортає легені. Хвороба - надзвичайно рідкісна та дуже небезпечна. Жінка, що от-от стала мамою, ридає. Вона вже втратила дорогоцінний час, який могла присвятити боротьбі з онкологічним захворюванням. Адже діагноз їй поставили лише три місяці тому, а до цього півроку лікували від туберкульозу. Якого не було! Олена пригадує, в тубдиспансер її госпіталізували вагітною.

Олена Гаврильченко, хвора:

- Принимала очень много лекарственных перпаратов, которые не были нужны ни мне, ни моему ребенку.

Жінка терпіла пекельний біль у легенях. Не могла дихати. І лише після  лікування в тубдиспасері, вона дізналася - причина зовсім не в туберкульозі. Легені болять через складну та вже запущену форму раку. Чоловік Олени Антон безтямно любить свою дружину. І не уявляє життя без неї, каже жінка.

Олена Гаврильченко, хвора:

- Нельзя сдаваться ни в какой ситуации. Даже в самой плохой. Должен быть стержень такой сильный. И этот стержень для меня сейчас - это мой муж.

Подружжя зібрало речі та поїхало в Ізраїль. Там місцеві лікарі ще раз підтвердили страшний діагноз.

Олена Гаврильченко, хвора:

- В Израиль я уже приехала в совсем непотребном состоянии. Меня еле муж довез. Мне тут же сделали химию. После нее было тоже плохо. Но уже, скажем так, по состоянию на сейчас я хотя бы могу сидеть, говорить. Нормальный вести, плюс-минус нормальный образ жизни.

Кожного дня Олена приймає великі дози сильнодіючих обезболюючих препаратів та готується до наступної поїздки в Ізраїль. Там жінці вже провели чотири курси хіміотерапії. Попереду - ще два. Після них потрібна операція. Лише вона врятує життя киянки.

Олена Гаврильченко, хвора:

- Мы со всем справимся. Обязательно. 17 лет вместе. Наконец-то родилась долгожданная доченька наша. Хочется растить ее вместе.

Але нині в родини вже зовсім не лишилось грошей. А на операцію та наступні курси хіміотерапії потрібно ще 70 тисяч доларів.

Олена Гаврильченко, хвора:

- Мы очень просим всех помочь. Вырастить моего ребенка, чтобы я это увидела. Не, мама не плачет. Не плачет.

Сльози Олени осушує щира та безтурботна посмішка донечки. Кожна мить материнства - для неї безцінна.

Олена Гаврильченко, хвора:

- Кто там летает? Что за летающие щеки?

Олена впевнена, вона не може померти зараз, щойно подарувавши життя своїй дитині. Адже попереду - ще перші кроки, і перше, таке довгоочікуване, слово "мама".

Реквізити для допомоги:
Карта "ПриватБанку" 5168 7555 2559 1182
Отримувач - Гаврильченко Олена Володимирівна.
Номер телефона Антона, чоловіка Олени - (095) 268-07-09.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Сегодня Леночки не стало.Царство ей небесное.
Татьяна 29.05.2017, 12:43 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.