Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Справедливість у кожного своя. Закон - один для всіх

30 червня 2016, 17:15
Дата ефіру/події: Четвер, 30 червня 17:15

У понеділок, 4 липня, о 9:00 на НТН почнеться показ судового реаліті-шоу "Судіть самі". Проект заснований на оригінальному датському форматі Dommer for en dag. Особливість програми полягає в тому, що реальні люди-присяжні розглядають історії реальних злочинів. Спектр розглянутих справ дуже широкий - від дрібних правопорушень до грабежів і вбивств.

Програма "Судіть самі" піде на НТН у будні о 9:00.

Коли порушується Закон, всі впевнені: злочинець повинен бути покараний. А якщо вирок виносите особисто ви? Якщо від вас залежить міра покарання - три, п'ять, десять років або довічне ув'язнення? А може - виправдувальний вирок? Що ви виберете - Закон або власне уявлення про справедливість? Але справедливість у кожного своя, а закон - один для всіх. І про це ток-шоу "Судіть самі".

У кожному випуску програми 8 присяжних знайомляться з матеріалами двох кримінальних справ. За ними уже були винесені реальні судові рішення. Можливо, вироки були недостатньо суворими, а може навпаки, занадто суворими?

Ведучими нового проекту стануть психолог Наталія Ломоносова і юрист Сергій Бурлаков. Їх завдання - допомогти присяжним вникнути в усі деталі події, залишаючись при цьому неупередженими.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.