Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 7 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Родина маленького Богдана з Дніпропетровщини сподівається на допомогу

7 липня 2016, 00:08
Дата ефіру/події: Четвер, 7 липня 00:08

Нашому наступному герою п'ять років. І лише за кілька місяців Богданчик з життєрадісного та усміхненого хлопчика перетворився на дуже замкнену дитину. Маленький бореться зі страшною недугою та щодня терпить болючі процедури. Його ж батьки вірять у диво і у допомогу небайдужих.

Ще кілька місяців тому і Богданчик, і його батьки жили іншим життям - з повсякденними радощами й турботами. Та однієї миті сімейна ідилія закінчилася! А почалося все зі звичайного кашлю! І нині життя родини Турів - це боротьба зі страшною хворобою, яка вбиває малюка. 

Лілія Турів, бабця хлопчика:

- Заболел простудой - ОРВИ. Лечились мы недельку дома, потом заметили, что он бледный. Обратились к врачу, врач направил нас на анализ крови. Сдали анализ крови - обнаружили низкий гемоглобин.

Після додаткових аналізів у Дніпрі та Києві лікарі приголомшили батьків. У дитини - гострий лімфобластний лейкоз.

Віталій Турів, батько хлопчика:

- Пункцию костного мозга взяли и окончательно сказали диагноз - рак крови.

Вже кілька місяців малюк із мамою - в палаті дитячої обласної лікарні. За цей час життєрадісний і активний хлопчик став замкнений і дуже схуд. Далися взнаки безліч аналізів та медичних процедур. А попереду в Богданчика ще одне випробування - хіміотерапія. Вартість чотиримісячного лікування - триста п'ятдесят тисяч гривень. Втім, таких грошей у родини Турових не має.

Віталій Турів, батько хлопчика:

- Мы не теряем оптимизма, верим в добрых людей, которые помогут нам собрать деньги на приобретение дорогих медикаментов для ребёнка.

У людей із добрим серцем вірить і десятирічний брат Богдана - Денис. Школяр вивчив молитви й щовечора просить у Бога про єдине.

Денис Турів, брат хлопчика:

- Чтобы мой брат поскорее выздоровел и вернулся домой.


Реквізити для допомоги:

Турів Богдан, 5 років. Діагноз - гострий лімфобластний лейкоз.
Карта ПриватБанку 5168 7573 0918 21 96 - Валерій Турів (дідусь хлопчика), моб. 095-785-25-35.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.