Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Маленькій Маринці потрібна наша допомога

8 липня 2016, 23:43
Дата ефіру/події: П’ятниця, 8 липня 23:43

Дівчинка, яка бореться за своє життя! На Закарпатті п'ятирічна Марина впала у відро з окропом! У дитини - страшні опіки. І зараз вона в лікарні Мукачевого. Аби її врятувати, дівчинці потрібна допомога столичних спеціалістів. Але на це в батьків Маринки просто немає грошей! Тож вони просять небайдужих врятувати їхню донечку!

П'ятирічна Марина Щербан уже тиждень у реанімації. Час від часу крихітка приходить до тями, впізнає своїх рідних і слухається лікарів. А ще - просить маму, щоб та привезла найулюбленішу іграшку.

Христина Щербан, мати:

- Додому хоче, просить йогурт, просить ляльку, ігрушку, Софійка їй передала з Ужгорода ігрушку, хоче бачити цю ігрушку.

До лікарні Маринку привезли просто з дому. Вона мобільним телефоном фотографувала своїх братів, сестру та подруг - і не зчулася, як підійшла до відра, в якому кип'ятильником грілася вода. Дівчинка так і сіла в нього. Намагалася вибратися сама, проте не змогла. З окропу дівчинку витягли друзі - облили холодною водою й покликали дорослих.

Юрій Щербан, батько:

- Слава Богу, що мої дітки зробили таку реакцію - витягнули її і полили холодною водою. Це дуже добре, що вони те зробили.

Швидкою малу доправили до Міжгірської лікарні. Там їй обробили рани та зробили кілька операцій. Пересадили штучну шкіру. А потім - повезли в Мукачеве.

Галина Томич, лікар Мукачівської обласної дитячої клінічної лікарні:

- Стан дитини вкрай важкий із-за досить великої площі глибоких опіків. Прогнозів не можемо давати. Можемо сказати, що робиться все можливе і неможливе, десь навіть неможливе, аби врятувати цю дитину.

Тим часом батьки обпеченої дитини шукають гроші. Поки що Маринку лікують бюджетним коштом. Але це лише початок. Тим більше, вдома у родини залишилися ще двоє малих діток.

- Я вже дякую, що нам допомогли, і ще прошу, якщо хтось чим може… Я не можу...

Лікарі визнають - без боротьби шансу на порятунок у дівчинки не буде. Маринку планують перевезти до столичного опікового центру. І тільки-но з'явиться можливість транспортувати дитину, її санавіацією доправлять до Києва.

Картка № 5168755371001450 ПриватБанк - отримувач Щербан Юрій Іванович.
Контактні телефони:

0684965686 Юрій Щербан, батько.
0509509873 та 0663955967 - волонтери.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.