Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Маленька Соломійка без нирок сподівається на порятунок

13 липня 2016, 01:53
Дата ефіру/події: Середа, 13 липня 01:53

Наступна історія - про маленьку Соломійку, якій лише рік і два місяці. Майже від народження дівчинка живе у столичному Охматдиті. Блакитноока красуня з'явилася на світ без обох нирок! Утім, навіть попри таку страшну ваду, крихітка має шанс на порятунок.

Соломійці рік і два місяці. Мала дуже привітна дівчинка, й до незнайомого дядька із мікрофоном одразу пішла на руки. Сьогодні дитинка разом із мамою приїхала до рідного Дніпра - у короткочасну відпустку. Через вроджену недугу - важку хворобу нирок - малеча вже понад рік живе у стінах столичного Охматдиту. В найближчі місяці на блакитнооку красуню очікує складне випробування - трансплантація. Якщо її не зробити, Соломія приречена.

Марина Сегеда, мама дівчинки:

- Врачи должны сделать операцию по удалению двух почек, которые у Соломии сейчас они на стадии недоразвития. Они как вишенки усохшие.

Пошук нирки від трупного донора й саму операцію зголосились провести білоруські хірурги.

Марія Бондаренко, завідувачка відділення Охматдиту:

- Чем раньше случится трансплантация, тем больше шансов у неё на нормальную жизнь, потому что вместо её почек сейчас работает метод заместительной почечной терапии - перинатальный диализ, то есть мы ей в брюшную полость заливаем растворчик, сливаем растворчик, и так несколько раз в день.

Вартість закордонної операції - шістдесят тисяч доларів. Ця сума для рідних Соломійки - захмарна.

Марина Сегеда, мама дівчинки:

- Очень хочется, чтобы этот ребёнок жил. Чтобы видела своё детство. Это очень долгожданный ребёнок. Прошу Вас помощи, всех, кто неравнодушен к нашей истории. Это просто крик матери уже... Наша семья не сможет без Вас собрать эти деньги.

В людей із добрим серцем вірить і вісімнадцятирічна сестра Соломійки - Тетяна. Студентка мріє про три речі, але усі вони між собою пов'язані.

Тетяна Білик, сестра дівчинки:

- Мечтаю о том, чтобы собрали нужную сумму на операцию, чтобы сама операция прошла успешно, ну и, конечно же, чтобы Соломийка и мама вернулись домой.

Рідні Соломійки вірять у те, що маленька одужає. І дорослішатиме вдома, поруч із родиною, а не в лікарняній палаті.

Реквізити для допомоги:

Рахунки в ПриватБанку
в гривнях - 5168 7420 2487 8807
в євро 5168  7420 2487 8815
в доларах  5168 7420 2487 9128.
Марина Сегеда (мама дівчинки ) моб. 067-745-41-33.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.