Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

ПРЕМ'ЄРА! Нові таємниці і пригоди в серіалі Стівена Спілберга "Під куполом-2" на НТН

14 липня 2016, 12:42
Дата ефіру/події: Четвер, 14 липня 12:42

У понеділок, 18 липня, о 23:45 телеканал НТН почне прем'єрний показ серіалу "Під куполом -2", продовження екранізації однойменної книги письменника, майстра гостросюжетної містики, Стівена Кінга.

"Під куполом 2 сезон" - це продовження фантастичної історії про те, як абсолютно раптово на місто ЧестерсМіллз, штат Мен, обрушився невідомий силовий бар'єр, відрізавши його жителів від реальності. Літаки врізаються в купол і падають; садівнику відрізає силовим полем руку; люди, що відправилися в сусіднє місто у справах, не можуть повернутися до своїх родин; автомобілі вибухають від зіткнення з куполом. Ніхто не розуміє, що це за бар'єр, звідки він взявся і чи зникне він.

Незабаром з'ясовується, що діаметр куполу близько 16 км (10 миль) і висота близько 6 км (20 тис. футів). Купол прозорий у видимому діапазоні, але малопроникний для радіохвиль і звуку. Спроби влади впливати на нього лазерами, агресивними хімічними речовинами і неядерними боєприпасами марні.

Жителі містечка намагаються також дізнатися, звідки взявся цей бар'єр і коли він зникне. Адже їм доводиться виживати без електрики, без поставок бензину, продовольства і ліків. Деяких людей час від часу охоплюють дивні напади, під час яких вони повторюють невиразну фразу про рожеві зірки. Під куполом виявляються як жителі ЧестерсМіллз, так і випадкові гості. Серед них - Дейл Барбара на прізвисько "Барбі", який приєднується до групи сміливців, які намагаються цей купол якось зруйнувати. Разом з ним репортер міської газети Джулія Шамвей, медсестра з лікарні і троє підлітків. Проти них брудний політик Джим Ренні, який може вбити людину, аби зберегти владу, і його син, який приховує жахливу таємницю.

Поступово ситуація під куполом все більше загострюється. Жителям доводиться спочатку боротися з пожежею і потім з несподіваною епідемією. А незабаром купол чорніє, занурюючи місто в морок...

Роман Стівена Кінга "Під куполом" був опублікований у США в 2009 році. При цьому роботу над романом Кінг почав ще в 70-і роки. Письменник не тільки працював над сценарієм до серіалу, а й навіть з'явився в кадрі - дивіться в першій серії другого сезону 18 липня о 23:45.

"Під куполом-2" / "Under the Dom-2"

Жанр: драма, детектив, трилер

Режисер: Джек Бендер

Продюсер: Стівен Спілберг

Сценарист: Стівен Кінг

У ролях: Майк Фогель, Колін Форд, Аїша Хіндс, Олександр Кох, Рашель Лефевр, Наталі Мартінез, Дін Норріс, Джолін Парді, Бріттані Робертсон, Ніколас Стронг

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Чи плануєте показувати 3 сезон серіалу
Вадім 23.02.2017, 09:48 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.