Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 7 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Талановитий хлопець - жертва лікарської помилки - потребує допомоги

20 липня 2016, 01:38
Дата ефіру/події: Середа, 20 липня 01:38

Невдала операція на хребті зробила зовсім молодого, 19-річного Євгена - інвалідом. Через маленьку помилку у хлопця тепер паралізована нижня частина тіла. Утім, батьки зовсім не прагнуть покарання для лікарів. Головне - якомога швидше повернути сина до повноцінного життя.
 
Це останні світлини, де 19-річний Євген стоїть на власних ногах. Їх зробили на початку 2016-го в Києві - за кілька днів до фатальної операції. Мати хлопця розповідає: все починалося з важкої форми сколіозу. Хвороба швидко прогресувала.

Наталя Волокита, мати хлопця:

- Происходило искривление позвоночника, оно происходило - в виде доллара позвоночник становился. Естественно, происходила травматизация внутренних органов. Нарушались органы - и лёгкие, и сердце. 

Родина наважилась на кілька вкрай складних операцій. Але наслідки втручання столичних хірургів виявилися непередбачуваними. Хлопець тепер взагалі не може ходити.

Наталя Волокита, мати хлопця:

- Перед операцией нам говорили, что на пятый день нас выпишут, на второй день его поставят на ноги - будет ходить, пойдёт. Но, к сожалению, вот эти пять дней растянулись уже на полгода.

Женько не втрачає оптимізму й вірить в своє одужання. В планах на наступний рік - вступ до ВИШу. А поки що хлопець багато читає й опановує фотосправу.

Євген Волокита, потребує допомоги:

- Пока у меня обычный фотоаппарат, которому уже много лет, но это пока как увлечение. В дальнейшем, возможно, я куплю себе более лучший фотоаппарат и буду заниматься более профессионально.

Євген демонструє свій творчий доробок - яскраві світлини. Майже на всіх роботах - види Дніпра. Хлопець страшенно любить рідне місто, однак насолоджуватися його краєвидами, як раніше, не може. Кожний вихід  з оселі - справжнє випробовування.

Євген Волокита, потребує допомоги:

- Если раньше я мог выходить хоть каждый день, то сейчас это очень сильно ограничивается, потому как лестницы, бордюры я преодолевать сам не могу, родители на работе...

Надія на повноцінне життя для Євгена ще не згасла. Хлопцю терміново потрібна реабілітація в спеціальному центрі. Він в Україні лише один. Вартість річного курсу, а саме стільки потрібно часу на одужання - понад вісімсот тисяч гривень. Знайти такі кошти самостійно батьки не взмозі. Тож родина дуже розраховує на допомогу небайдужих людей.

Реквізити для допомоги:
Карта Приват Банку 5168 7420 2316 0033 - мама Євгена, Наталя Волокита
Моб. тел. 067-251-32-35.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.