Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Прем'єра! "Доктор Блейк" знає все про всіх на НТН

8 серпня 2016, 17:33
Дата ефіру/події: Понеділок, 8 серпня 17:33

У вівторок, 9 серпня, о 15:10 дивіться на телеканалі НТН прем'єру серіалу "Доктор Блейк", картина піде у будні, о 15:10, одразу по дві серії.

Детективний серіал, дія якого розвивається в далекому 1959 році в невеликому містечку Балларт. Для успадкування медичної практики свого покійного батька, в місто повертається головний герой серіалу, доктор Люсьєн Блейк. За характером персонаж імпульсивний, різкий. Не боїться порушувати правила і завжди домагається своїх цілей. Приїхавши в Балларт, доктор не впізнав ні околиць, ні центру такого рідного міста. Вулиці стали чужими, і люди зовсім інші. Тепер це брудне місце, в якому править брехня, повно таємниць, процвітають кримінал і вбивства. Робота Блейка - виїжджати на місця вбивства і злочинів, кажучи сучасною мовою, він працює коронером. Багато жителів містечка ненавидять лікаря. Вважають, що він лізе не в свою справу, і всіляко вставляють йому палиці в колеса. Вони не хочуть приймати "чужака" і намагаються вижити його зі свого закритого суспільства. Жителі Балларта, крім внутрішніх проблем, налякані прийдешніми змінами в світі. Приходом комунізму, розвитком ядерної війни, сучасною культурою тощо. У порівнянні з такими страхами, приїзд нового доктора вже не здається такою катастрофою. У Люсьєна попереду важкий шлях із заплутаними таємницями і кримінальними розбірками. Все, що йому залишається, - це робити свою роботу.

Про серіал:

Назва: Доктор Блейк
Оригінальна назва: The Doctor Blake Mysteries
Рік: 2013
Країна: Австралія
Режисер: Деклан Іміс, Йен Беррі, Ендрю Проуз
Жанр: детектив, пригоди
У головних ролях: Крейг МакЛоклен, Надін Гарнер, Кейт Вульф, Чарлі Казінс, Джоель Тобек, Белінда МакКлорі, Джон Вуд, Девід Вайтелі, Йен Руні, Рік Дональд

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.