Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Батьки Дениски з Бердянська просять допомогти врятувати сина

20 серпня 2016, 00:49
Дата ефіру/події: Субота, 20 серпня 00:49

48 тисяч євро на лікування за кордоном потребує однорічний Дениско Таран. Його головний мозок вразила страшна інфекція. Батьки у відчаї, бо грошей на лікування дитини у них немає.

Йому лише рік, але Дениско вже знає, що таке реанімація, біль і страх шуму та світла... Ще кілька місяців тому він - прикутий до ліжка - не впізнавав маму й тата. А почалося все з нібито звичайної застуди.

Ірина Таран, мати дитини:

- Потом ребенок впал в кому, нас повезли в Запорожскую инфекционную больницу, там уже врачи определили, что это герпетический менингит. Это самая тяжелая форма из всех существующих менингитов. Это обширное поражение головного мозга.

Після двох місяців лікування дитину виписали з лікарні - кволу та з температурою. Чому Денис не одужав повністю? Українські лікарі відповісти не змогли. Друзі сім'ї організували малюкові обстеження в німецькій клініці. Діагноз приголомшив батьків - NMDA-енцефаліт.

Ірина Таран, мати дитини:

- Это заболевание относительно новое, его открыли в 2007 году. В странах СНГ это заболевание не диагностируется вообще.

Олена Єсіна, заступник головного лікаря Бердянської дитячої лікарні:

- Ребенок перенес вирусный энцефалит, вызванный вирусом герпеса, и вот так сработала иммунная система. Инфекция запустила пусковой аутоиммунный механизм, когда  вырабатываются антитела против собственных тканей. 

Німецькі медики прописали Денискові курс лікування на півроку. Нині знову чекають на хлопчину - йому потрібен курс реабілітації.

Ірина Таран, мати дитини:

- Но, к сожалению, пребывание там и курс реабилитации мы должны оплатить самостоятельно. Мы получили счет почти на 48 тысяч евро за 90 дней.

Поки ж дитина проходить курс експериментального лікування, яке призначили німецьки медики. Мама вже бачить перші зрушення - малюк знову сам став тримати голівку, намагається сідати та усміхатися. І з болем думає про те, що 48 тисяч євро молодій родині з двома маленькими дітьми взяти просто ніде. Єдина надія - на добрих людей.

Ірина Таран, мати дитини:

- Поэтому мы очень сильно просим помощи у людей, которые смогут нам помочь, оплатить дорогостоящий препарат и перелет, пребывание там, в Германии, чтобы Дениска начал восстанавливаться.

Картка ПриватБанку № 4149 4978 6002 9018

Отримувач: Таран Ірина Олександрівна
Телефон +38 066 1171188.
https://vk.com/deniska_taran

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Я обязатетельно буду помогать каждый месяц, потому как у моего сына подобное что то и надеяться, молиться что бы и вашему мальчику и не моему помогли будем стучать я не и надеяться что нас услышат, что я вас понимаю потому как сама страшное испытала подобное и не знаю что дальше будет.
Елена 24.03.2017, 21:58 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.