Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 11 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Прем'єра! Серіал "Служба розслідувань" - на НТН

12 вересня 2016, 06:06
Дата ефіру/події: Понеділок, 12 вересня 06:06

У понеділок, 12 вересня, о 15:20 на НТН відбудеться прем'єрний показ французького детективного серіалу "Служба розслідувань", картина йтиме у будні, по дві серії.

Цивілізована Франція здається ідеально благополучною лише на перший погляд. Насправді там вирують пристрасті, скоюються злочини і службам безпеки дістається багато роботи по затриманню бандитів. Найбільш важкими випадками займається спеціальний відділ. Він об'єднує досвідчених слідчих, фахівців судово-медичної експертизи, експертів балістики і комп'ютерних геніїв.

Усі докази буде зібрано, дані розсортовано і вивчено, а особистість бандита встановлена. Потім відбудеться суворий, але справедливий суд. І у злочинця з'явиться достатньо вільного часу, щоб у тиші тюремної камери зрозуміти, де саме він допустив помилку.

Розкриття злочину далеко не завжди складається з погонь, бійок та героїчних затримань. Цей процес швидше нагадує сутичку двох умів, гру інтелектів, де перемагає найрозумніший і найкмітливіший.

"Служба розслідувань"
Оригінальна назва: Section de recherches
Жанр: детектив
Режисери: Жерар Маркс, Ерік Ле Ру, Жан-Люк Брайтенштайн
У ролях: Ксав'єр Делюк, Віржіні Кальярі, Крістель Лабода, Жан-Паскаль Лакост, Камель Бельгазі, Олівія Ланселот, Бернард Монтьєль, Феліс Ду Жю, Лінда Харді
Рік: 2006
Країна: Франція

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.