Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Прем'єра! Не бійтеся своїх думок, бійтеся, що він їх прочитає. Серіал "Той, що читає думки-3" на НТН

29 вересня 2016, 15:54
Дата ефіру/події: Четвер, 29 вересня 15:54

У п'ятницю, 30 вересня, о 23:45 телеканал НТН почне прем'єрний показ третього сезону фантастичного серіалу "Той, що читає думки", картина піде у будні, о 23:45.

Сюжет: Головний герой історії вже добре знайомий глядачам. Це Тобі Логан, молодий парамедик, що володіє надприродним даром: він може читати думки інших людей. Тобі ніколи не знав своїх батьків і виховувався в прийомних сім'ях, вважаючи за краще тримати свої здібності в секреті. Тривалий час єдиною людиною, що знала його таємницю, був доктор Рей Мерсер. Почавши працювати парамедиком, Тобі зрозумів, що цей дар може приносити користь іншим. Патрулюючи вулиці разом зі своїм незмінним напарником Османом Беєм, він почав застосовувати свої здібності на благо інших. Тобі Логану вдалося запобігти чималій кількості злочинів, він рятував зниклих і знаходив убивць. Неприємною новиною для Тобі стає емоційна і фізична шкода, яку він відчуває при читанні думок злочинців. Справитися з труднощами йому допомагає стара любов до лікаря Олівії Фосетт.

У третьому сезоні серіалу створюється особливий відділ Об'єднаного управління розслідувань, куди входять Тобі, сержант Мішель МакКласкі і Дев Кларк. Підрозділ буде займатися тяжкими злочинами, коли інші відділи поліції виявилися безсилими.

"Той, що читає думки-3" / The Listener -3

Жанр: детектив
Режисери: Клемент Вірго, Стефен Сурджик, Кері Скогланд, Ті Джей Скотт, Карі Скогланд, Чарльз Бінамі
Продюсери: Крістіна Дженнінгс, Майкл Амо, Том Чехак та інші
Сценарист: Стівен Кінг
У ролях: Крейг Олійник, Енніс Есмер, Мілен Робік, Лоурен Лі Сміт, Рейнбоу Френкс, Арнольд Піннок, Пітер Стеббінгс, Тара Спенсер-Нейрн, Ліза Маркос, Ентоні Лемке
Країна: Канада

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.