Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

ПРЕМ'ЄРА! Унікальний проект "Мисливці за привидами" - на НТН

4 жовтня 2016, 10:19
Дата ефіру/події: Вівторок, 4 жовтня 10:19

У вівторок, 4 жовтня, о 12:10 дивіться на НТН програму "Мисливці за привидами", ведучий Денис Гребенюк.

У світі існує величезна кількість загадок та інших речей, які не мають логічного пояснення. Ось тільки помилковою є та думка, що всі ці речі не мають свого місця в безпосередній близькості від нас. Який він, паралельний всесвіт? "Мисливці за привидами" - це незвичайне агентство, головне завдання якого - допомогти людям розібратися з паранормальними явищами в їхньому житті.

ЩО У ВАЛІЗІ МИСЛИВЦІВ

В арсеналі Дениса Гребенюка та його команди - передове вимірювальне обладнання, яке дозволяє вести спостереження і шукати сліди паранормальної активності там, де це необхідно.

Вимірювач електромагнітного поля - необхідний прилад. Вимірює електромагнітне поле, яке, як відомо, спотворюється в аномальних зонах і місцях проживання полтергейсту.

Осцилограф - дозволяє візуалізувати енергетичні прояви, невидимі людському оку.

Тепловізор - пристрій для спостереження за розподілом температури досліджуваної поверхні. Більш низькі в порівнянні із загальним фоном температури в приміщенні можуть вказувати на присутність полтергейсту.

Глибинний ферозондовий магнітометр - виявляє електромагнітні коливання на великих відстанях, крізь перешкоди і навіть на глибині.

Протонний магнітометр - виявляє магнітні аномалії на нанорівні.

Окуляри для реєстрації аури - використовуються для роботи з отриманим матеріалом.

Портативні камери - застосовуються для прихованого спостереження.

Аналізатор частот - працює в нечутному людським вухом діапазоні.

Лічильник Гейгера - вимірює радіаційний фон.

ЗАПРОШЕНІ ЕКСПЕРТИ

До кожного розслідування команди "Мисливців за привидами" підключаються найсильніші в своїй галузі фахівці: парапсихологи, психотерапевти, нумерологи тощо. Вони спрямовують усі свої сили на допомогу глядачам, що звернулися в програму.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.