Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Прем'єра! Серіал "Той, хто читає думки" триває - четвертий сезон на НТН

19 жовтня 2016, 13:34
Дата ефіру/події: Середа, 19 жовтня 13:34

У середу, 19 жовтня на телеканалі НТН відбудеться прем'єрний показ четвертого сезону серіалу "Той, хто читає думки", картина йтиме у будні, о 23:45.

Сюжет: Тобі Логан - молодий хлопець, який зовні нічим не відрізняється від своїх однолітків. Але він володіє даром читати думки, який спочатку використовує, щоб сподобатися дівчатам. Потім Тобі розуміє, що повинен допомагати людям, і влаштовується працювати парамедиком у поліцію. Молодому поліцейському завдає величезної шкоди читання думок злочинців. І лише любов до Олівії рятує його. Але Олівія помирає в лікарні через епідемію. У четвертому сезоні Тобі Логан тяжко переживає втрату своєї коханої і випадково вбиває підозрюваного. Своїм секретом він ділиться з репортером Тією Трамбле, яку не може прочитати. Тобі розслідує справу банди грабіжників, яка озброєна смертоносними кулями, працює під прикриттям в угрупованні, яке видає себе за поліцейських. Під час перестрілки із захоплення підозрюваного у вбивстві Тобі вбиває свого першого злочинця. Після чого бореться з посттравматичним стресом.

В останньому епізоді четвертого сезону Тобі вже не в змозі контролювати свій дар, - розповідає про свого героя Крейг Олійник. - Він отримує багато інформації від божевільних людей і злочинців. І йому доведеться вирішити, чи в змозі він працювати далі і виконувати свій обов'язок. У разі невдачі він може поставити не тільки своє життя під загрозу, а й життя своїх близьких і колег.

Той, хто читає думки-4 / The Listener-4

Жанр: детектив

Режисери: Клемент Вірго, Карі Скогланд, Фархад Манн

Сценаристи: Майкл Амо, Сем Іган, Пітер Мохан

Продюсери: Крістіна Дженнінгс, Шейн Кіннер, Джулі Лейсі

У ролях: Крейг Олійник, Енніс Есмер, Лорен Лі Сміт, Рейнбоу Френкс, Пітер Стеббінгс, Тара Спенсер-Нейрн, Арнольд Піннок, Мелані Скрофано

Країна: Канада

Рік: 2013

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.