Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Подаруємо надію Надійці!

9 листопада 2016, 23:47
Дата ефіру/події: Середа, 9 листопада 23:47

Вона від народження під наглядом медиків. Маленька Надійка має ваду серця. А ще в дівчинки не працює печінка. Аби дитина жила, потрібна термінова операція. Зробити її зголосилися бельгійські лікарі. Тож, до грудня рідні мають встигнути зібрати 90 тисяч євро.

Батьки лагідно називають її "морквуся"  і вважають найгарнішою дівчинкою. Надійці трохи більше року, та на свій вік вона крихітна. Нормально зростати заважає вроджена вада серця і хвороба печінки.

Юрій Кушнірик, батько дівчинки:

- Жовч, яку виробляє організм, не має відтоків з печінки, вона затримується в організмі та вбиває мою дитинку. Вона погано росте, зараз їй рік і три місяці, в неї вага, слава Богу, вже 5 кілограмів, ми цього чекали.

Від народження дівчинка постійно під наглядом лікарів. Щоб Надійка росла та набирала вагу, друзі родини з-за кордону висилають їй спеціальні суміші.

Оксана Ільчук, мати Надійки:

- Для своїх хвороб вона дуже добре тримається. І це видно по її зусиллях. Вона хоче їсти, вона усміхається, вона грається, намагається чомусь вчитись, показує, яка вона велика, ховається.

Щоб урятувати дівчинку, їй необхідно пересадити печінку. Та в Україні це зробити ризиковано, адже Надійка дуже маленька, ще й з хворим серцем. Тож лише бельгійські лікарі зголосилися допомогти дитині.  

Юрій Кушнірик, батько дівчинки:

- Ми звертались за консультацією до Московського інституту з пересадки печінки, до Білорусі, Польщі. Але, на жаль, коли вони ще чули, що є проблеми із серцем, ми отримували відмову. Бельгійська клініка Сент Люк - це єдина, де можуть урятувати нашу дитину.

На операцію, реабілітацію та переїзд до Бельгії потрібно 127 тисяч євро. За допомоги волонтерів родині  вдалось зібрати майже чверть суми. Але часу немає - малій знайшли донора. Операцію запланували вже на грудень. Для порятунку Надійки залишилося накопичити 94 тисячі євро!

Картка ПриватБанку: №5168 7573 1611 6674
Ільчук Оксана Петрівна (мама Надійки)
☎ +380668460527; +380685380258 (тато Юрій).

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.