Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Катерина Булатова провела майстер-клас для учасниці аукціону "Інтер – дітям"

16 грудня 2016, 14:30
Дата ефіру/події: П’ятниця, 16 грудня 14:30

Учора, 15 грудня, здійснилась мрія Діани Сурової - "на власні очі" побачити роботу телеведучих. Це сталось завдяки її участі в аукціоні "Інтер – дітям", де Діана придбала лот "Майстер-клас ораторської майстерності" від Катерини Булатової. Діана завітала в студію "Свідка", де Катерина поділилася секретами прямого ефіру. Розповіла, як команда "Свідка" готується до випуску і провела майстер-клас.

Кошти від продажу лоту підуть на реалізацію головної цілі аукціону – придбання суперсучасного апарату штучної вентиляції легенів Avea для порятунку новонароджених. До речі, лот із Катериною Булатовою - не єдиний від нашого каналу. Вже був викуплений лот "Екскурсія за лаштунки "Свідка" з Ігорем Пупковим. Та ще можна придбати лот "Спортивне тренування у фітнес-клубі разом з братами Бондарчук". Наш ведучий Олександр Бондарчук та його брат, співак Василь Бондарчук з радістю проведуть для вас справжнє чоловіче тренування у фітнес-центрі.

Деталі тут.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.