Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На НТН - новий ведучий: новинну програму "Свідок" вестиме Павло Прядко

17 березня 2017, 17:00
Дата ефіру/події: П’ятниця, 17 березня 17:00

З понеділка, 20 березня, в програмі "Свідок" на НТН - новий ведучий Павло Прядко. Він стане вести вечірні випуски - о 19:00 і о 23:15 по черзі з Олександром Бондарчуком.

"Більше тисячі сюжетів, сотні розслідувань і прямих включень... Практично п'ять років я працював у програмі "Свідок" спеціальним кореспондентом. І за цей час неодноразово був свідком найрезонансніших подій нашої країни. Стати ведучим програми, яка за 12 років в ефірі довела, що може змінювати долі людей і допомагати українцям, - це велика відповідальність і, звичайно ж, новий і важливий етап у моєму житті", - коментує своє призначення Павло Прядко.

Досьє:

Народився 12 липня 1990 року в Луганську. Закінчив Луганську академію культури і мистецтв. З серпня 2008 року був редактором і ведучим прямого ефіру ранкової програми "Підйом" на Луганському обласному телебаченні. У вересні 2011 року - журналіст програми "Сніданок з 1+1", а в листопаді 2012 року став спеціальним кореспондентом програми "Свідок" на НТН.

"Свідок" - щоденна інформаційно-публіцистична програма телеканалу НТН. Актуальні новини без політики про події в Україні і в усьому світі, які передовсім хвилюють глядача, - кримінальна хроніка, шахрайство, скандали, нещасні випадки, несправедливість по відношенню до простих людей. Прямі включення з місця подій, розширені репортажі, спецпроекти, інтерв'ю з очевидцями, консультації експертів. "Свідок" - це не тільки констатація фактів, а й власні журналістські розслідування, поради та допомога в скрутних ситуаціях.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.