Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині чоловік у власному будинку застрелив грабіжника: чи боятися в'язниці через самозахист?

29 березня 2017, 14:30
Дата ефіру/події: Середа, 29 березня 14:30

Пізно ввечері п'ятеро озброєних людей у масках розбили одне з вікон будинку, ввірвалися всередину і напали на господиню. Почали жорстоко бити її і вимагати гроші та коштовності. Крик матері почула 11-річна донька. Дитина відразу розбудила батька. Господар схопив свій зареєстрований карабін і кинувся рятувати дружину.

Грабіжник помер на місці. А господарі викликали поліцію. У Вишгородському районі одразу оголосили план "Перехоплення". Вже через годину поліцейські затримали двох підозрюваних у лісгоспі. Ще один намагався втекти на автомобілі, його зупинили патрульні. В машині знайшли пістолет, ножі та радіостанції. Ще одного зі зловмисників досі розшукують. Проти них відкрито кримінальні провадження за статтею "Розбій". А господарю, який захищав свою родину, інкримінують вбивство при перевищенні меж необхідної оборони. Зараз же господар будинку вдома. Його поки що не затримували, лише допитали.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Жаль что только одного,всех надо. Какое превышение? Если так будут поступать все, так меньше воровства будит. Смерть ворам.
Юрий 30.03.2017, 17:40 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.