Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Правоохоронці розшукують вбивцю знайденого в лютому киянина

5 квітня 2017, 14:40
Дата ефіру/події: Середа, 5 квітня 14:40

Півтора місяці тому "Свідок" показав портрет мертвого невідомого чоловіка! І ось після виходу матеріалу в ефіру - сусіди та родичі впізнали у ньому 45-річного киянина. Тепер правоохоронці розшукують його вбивцю, однак слідство зайшло у глухий кут - винний розгулює на волі. Тож надія нині знову на вас. Можливо ви впізнаєте і душогуба.

Десятки ножових поранень та жодних документів - півтора місяці тому у Святошинському районі столиці знайшли мертвого чоловіка. Тіло лежало серед сосен. Лише за двадцять метрів від житлового комплексу. Мешканці будинку нічого не бачили й не чули. Вбитого довгий час ніхто не шукав, його особа не була встановлена. Тож разом із дизайнерами ми зробили портрет убитого чоловіка. Описали його зовнішність та одяг. І разом із правоохоронцями звернулися до глядачів "Свідка". І завдяки нашій програмі люди таки впізнали чоловіка! 

Правоохоронці та рідні просять допомоги у глядачів. Якщо ви впізнали чоловіка на фото, не зволікайте - телефонуйте за номерами (044) 424-03-41 або 102.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.