Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 13 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Рівненщині чоловік порубав матір сокирою, добивав її лопатою і ще живою закопав у могилу

13 квітня 2017, 17:43
Дата ефіру/події: Четвер, 13 квітня 17:43

Рубані рани на голові, шиї й руках, черепно-мозкова травма та шок. Так для 60-річної жінки завершилася розмова з сином. Жінка необачно попросила його полагодити паркан! Не бажаючи вислуховувати материні докори, син схопив сокиру і вдарив її по голові. Та зуміла захиститися рукою, тож чоловік вдарив її ще раз. Цього разу матір впала, і син пішов за господарську будівлю поратись на земельній ділянці. Оговтавшись, жінка знову пішла до сина. Та розмова не склалася. Чоловік ударив пенсіонерку лопатою по шиї. Вона знепритомніла. Чоловік вирішив жертву закопати, утім прикидану землею жінку помітила сусідка, яка повідомила про інцидент родичам.

Напівживу жінку з-під землі витягали медики швидкої. Невдовзі приїхали й поліцейські. Вони застали зловмисника в будинку, він якраз відмивав від крові підлогу. І син, і  мати, кажуть у поліції, того дня були нетверезі. Жорстоку розправу над власною матір'ю затриманий виправдав горілкою. Як його покарають, залежить від того, чи виживе жінка. Санкція статті передбачає від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.