Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

"Боруссія" не може оговтатися після поразки "Монако": тренер німців критикує УЄФА, але обіцяє реванш

13 квітня 2017, 19:30
Дата ефіру/події: Четвер, 13 квітня 19:30

Після теракту проти німецьких футболістів матч чвертьфіналу Ліги Чемпіонів "Боруссія" - "Монако" стартував з безпрецедентними заходами безпеками, обшуками кінологів з собаками, під прицілом тисяч озброєних до зубів силовиків. З рахунком 3:2 французький "Монако" виграє матч. Розчаровані дортмундці, передусім тренер "Борусії" - виснажений і розлючений на прес-конференції після гри, - жорстко розкритикував УЄФА за те, що не дали спортсменам оговтатися і не перенесли зустріч бодай на кілька днів. 

На місці, де підірвали автобус "Боруссії", досі вирвані з корінням дерева біля будинку, гігантські вирви там, де заклали бомби, а поруч подірявлений уламками чийсь паркан і зрешечені вікна. Поліція вивчає зміст залишених терористами листів і вже ідентифікувала й допитує головного з ісламістів, які зазіхнули на життя дортмундців. Це 26-річний Абдул Бесет. Його спільників ще шукають.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.